accesskey_mod_content

El compte de Twitter del Portal de l'Administració Electrònica, @OBSAE, aconsegueix els 10.000 seguidors

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

30 juliol 2019

Logo @OBSAE

Des de l'any 2011 el perfil de Twitter @OBSAE es difonen novetats, esdeveniments, solucions, indicadors, informes i molts altres continguts sobre Administració Electrònica.

El Portal d'Administració Electrònica (PAe) té com a objectiu l'impuls de l'administració electrònica a Espanya. I entre moltes altres línies d'actuació, la difusió de l'estat de l'administració electrònica tant nacional (estatal, autonòmica i local)  com a internacional (principalment Unió Europea i OCDE) i dels seus indicadors i iniciatives més destacades és una de les nostres prioritats.

Per a això, el PAe es val de diversos canals de divulgació i comunicació, com a nostra Newsletter , que permet seguir via correu electrònic totes les nostres novetats i que es distribueix a més de 22.000 subscriptors, o el compte de Twitter @OBSAE(Obre en nova finestra) , que informa de notícies i esdeveniments publicats en el PAe, a més de molts altres continguts externs als quals es fa esment.

Són moltes les persones que confien en nosaltres i en la qualitat dels nostres continguts, així com de la immediatesa amb la qual tractem de posar-los a la disposició de tots els nostres seguidors. I d'ells –de vosaltres- volem precisament parlar; perquè ja som 10.000.

Des del naixement d'@OBSAE @OBSAE(Obre en nova finestra)  al juliol de 2011, hem viscut en primera persona el llançament de nous serveis com cl@ve , FACe , SIR , INSIDE , ARXIVI , notific@ , carpeta ciutadana(Obre en nova finestra) , etc... També hem acompanyat en el seu creixement i consolidació a serveis crítics com la Plataforma d'Intermediació de dades i @signatura . Hem compartit en directe i de forma transparent tots els nostres indicadors d'ús de serveis electrònics en DATAOBSAE(Obre en nova finestra) . Hem difós informes nacionals (REINA, CAU, IRIA) i internacionals (DESI, benchmark, enquesta UNPAN, etc.). I per descomptat hem viscut en primera línia els avanços legislatius: Lleis 39 i 40 , llei de Transparència(Obre en nova finestra) , RD organització TIC AGE i la creació de la SGAD, RD 1112/2018 , etc. que ens han animat a avançar i millorar i a posicionar-nos com un dels països més avançats en serveis públics digitals (4º a Europa segons DESI, 12º mundial segons l'ONU).

Gràcies a tots per la vostra confiança i fidelitat al llarg d'aquests anys. Per participar, per ajudar-nos i per fer-nos arribar on estem. Perquè una cosa és segura/segura: sense vosaltres, res hagués estat possible.

I una vegada superats els 10.000 cal seguir mirant cap a endavant, seguir aprenent i  seguir millorant junts… i anunciar aviat els 15.000.

  • Observatori d'Administració Electrònica