accesskey_mod_content

Publicat el projecte de desenvolupament reglamentari del Reial decret-Llei 12/2018 de seguretat de les xarxes i sistemes d'informació per a audiència i informació pública

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

24 juliol 2019

S'ha publicat per a tràmit d'audiència i d'informació pública, i amb termini d'observacions fins al 6 de setembre, el projecte de Reial decret pel qual es desenvolupa el Reial decret-Llei 12/2018, de 7 de setembre, de seguretat de les xarxes i sistemes d'informació.

Aquest Reial decret desenvolupa reglamentàriament el Reial decret-llei 12/2018(Obre en nova finestra) , de 7 de setembre, de seguretat de les xarxes i sistemes d'informació, que trasllada la Directiva (UE) 2016/1148 del Parlament Europeu i del Consell, de 6 de juliol de 2016, relativa a les mesures destinades a garantir un elevat nivell comú de seguretat de les xarxes i sistemes d'informació en la Unió, a fi de desenvolupar i concretar els seus aspectes.

S'estructura en cinc capítols (disposicions generals, marc estratègic i institucional, requisits de seguretat, gestió d'incidents de seguretat, i supervisió), quatre disposicions addicionals, quatre disposicions finals i un annex (Instrucció nacional de notificació i de gestió d'incidents.

Font original de la notícia(Obre en nova finestra)

  • Seguretat