accesskey_mod_content

FORMA s'integra amb AUTENTICA

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

25 febrer 2019

Logo Forma

El sistema FORMA és un sistema que permet generar formularis i enquestes per al seu emplenament via web. Proporciona a l'editor la possibilitat de crear formularis i autoadministrarlos, sense necessitat de coneixements de programació.

Fins ara, FORMA es nodria dels usuaris del portal d'administració electrònica (PAe). A partir d'ara, FORMA farà ús dels usuaris d'AUTENTICA, abandonant l'antic servei d'alta d'usuaris (CAS) del PAe.

A més del login, AUTENTICA s'utilitzarà tant per donar permisos en un formulari a altres usuaris, com per definir els usuaris als quals anirà destinat el formulari. En tots dos casos, s'ha creat un cercador d'usuaris d'AUTENTICA, que permet realitzar les cerques per nom, NIF o email.

S'incorpora, a més, una nova funcionalitat en el sistema que permet als usuaris l'intercanvi de formularis d'una forma senzilla sense haver d'administrar permisos addicionals perquè puguin copiar un formulari. L'exportació/importació de formularis es duu a terme amb fitxers .json que incorporen l'estructura i configuració del formulari.

Més informació a l'apartat descarregues de la solució forma del CTT.

  • Centre de Transferència de Tecnologia