accesskey_mod_content

Esdeveniments

Debat en línia sobre la Directiva d'accessibilitat web

  • En línia
  • 23 setembre 2020
  • 15:00

La Direcció general de Xarxes, Continguts i Tecnologia de les Comunicacions li convida a un debat en línia sobre la Directiva d'Accessibilitat Web, coorganitzat amb el Fòrum Europeu de la Discapacitat, el 23 de setembre de 2020.

La Directiva sobre accessibilitat web, adoptada en 2016, estableix el 23 de setembre de 2020 com la data en la qual tots els llocs web del sector públic de la UE hauran de ser accessibles per a les persones amb discapacitat. L'esdeveniment en línia marcarà aquesta important fita per a l'accessibilitat digital i la participació en la UE.

Les parts interessades clau destacaran els assoliments i els desafiaments pendents en termes d'implementació pràctica de l'accessibilitat web des de diferents perspectives, inclosos els responsables polítics, els Estats membres, els activistes, els usuaris, el món acadèmic i els professionals de l'accessibilitat.

L'esdeveniment en línia serà públic, gratuït i gravat. Es proporcionarà interpretació internacional de senyals i subtítols en viu.

Programa(Obre en nova finestra)

Inscripció(Obre en nova finestra)

Font original de l'esdeveniment(Obre en nova finestra)