accesskey_mod_content

Esdeveniments

I Taller d'eArchiving

  • Centre de Recepció de Visitants. Turisme de Còrdova (IMTUR). Plaza del Triomf, s/n, 14003 Còrdova.
  • 04 octubre 2018 - 05 octubre 2018
  • 09:00

El Ajuntament de Còrdova organitza el I Taller i-Archiving per a presentar a Espanya les ferramentes del projecte I-ARK amb el suport del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública i el Ministeri de Cultura.

I-ARK, “Preservació d'Arxius i Coneixement a Europa”, és un conjunt de servicis desenvolupats per la Comissió Europea que inclouen ferramentes informàtiques de gestió d'Arxius, suport a la seua implementació i formació tècnica.

L'I Taller i-Archiving vol informar a la comunitat arxivística i als funcionaris de les administracions públiques, (Arxivers, Gestors, TIC, Secretaris, etc.) de les possibilitats d'accés a programari lliure i dels diferents servicis que s'oferixen des dels programes de la Unió Europea a tal fi per al seu ús i implementació.

En eixe context, el Taller s'ha dissenyat perquè supose una presentació pràctica de les ferramentes, que poden complementar o ajudar al desenvolupament d'altres aplicacions de programari ja existents. Un encontre interactiu perquè els potencials usuaris puguen intercanviar, amb els Enginyers i dissenyadors de programari i amb els Arxivers que lideren estos projectes, informació i qüestions generals relacionades amb l'accés, la migració, i la conservació a llarg termini dels Arxius Electrònics. Els assistents podran valorar així mateix la possibilitat de formar part de projectes pilot de diverses d'estes ferramentes i de participar en la redacció de les especificacions des d'un punt de vista local i nacional.

Programa(Obri en nova finestra)

Inscripció(Obri en nova finestra)

Font original(Obri en nova finestra)

  • Lleis 39 i 40
  • Servicis electrònics
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE