accesskey_mod_content

Esdeveniments

  • Escoltar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

Primer desdejuni CENTAC de 2014: Tecnologia i accés a la Justícia

  • en streaming
  • 26 febrer 2014

Benvolgut amics, comencem la temporada d'esdeveniments en streaming accessible amb un interessant Desdejuni CENTAC: "Tecnologia, accés a la Justícia i exercici dels drets per tots: dificultats i reptes". En ell xerrarem amb experts com un jutge, una fiscal, un advocat i un especialista TIC; sobre com les tecnologies poden ajudar o per contra generar barreres, en l'accés de les persones amb discapacitat a la Justícia per a l'exercici ple dels seus drets.

És una qüestió que ens sembla crucial tenint en compte que a Espanya tenim una Administració de Justícia complexa, en la qual l'accés al dret i l'exercici de la mateixa es veu dificultat i en alguns casos vulnerat, per causes molt diverses: falta d'accessibilitat en les infraestructures, notificacions no accessibles, lleres de denúncia o tramitacions difícilment comprensibles de vegades, ús de mitjans informatius o declaratius no accessibles… Tot això pot generar situacions d'indefensió al ciutadà amb discapacitat, limitacions o a les persones majors, i generar veritables situacions de discriminació social.

El desdejuni es podrà seguir en directe (Obre en nova finestra) dimecres que ve 26 de febrer a les 10:00 h. a la nostra web, i per descomptat, amb subtitulat i interpretació en llengua de signes.

Si voleu enviar-nos vostres opinions o preguntar als ponents, podeu escriure'ns a informació@centac.es o usar les nostres xarxes socials. Segueix-nos i no et perdis gens en Twitter(Obre en nova finestra) , Facebook(Obre en nova finestra) i LinkedIn(Obre en nova finestra) .

A més, recordar-vos que al el nostre canal de Youtube(Obre en nova finestra) , teniu disponibles els vídeos dels esdeveniments realitzats per CENTAC en anys anteriors. Ja tenim més de 125 vídeos amb continguts sobre tecnologies accessibles.

Font original de l'esdeveniment(Obre en nova finestra)

  • Accessibilitat
  • Ciutadà