accesskey_mod_content

És una xarxa integrada multicanal d'atenció al ciutadà que aconsegueix els tres nivells de l'administració i engloba el portal 060.es, el telèfon 060 i les oficines 060.

La vocació de la Xarxa 060 és consolidar-se com a punt de referència en la relació de la ciutadania amb l'Administració i facilitar l'accés als seus procediments i tràmits.

És una xarxa multiadministració en integrar a l'administració general de l'estat, l'administració autonòmica i l'administració local; és multicanal en ser accessible a través d'oficines presencials, del telèfon 060 i del portal web 060.es; i és multinivell en oferir serveis de registre, d'informació i registre o d'informació registro i tramitació.

A través dels seus diferents canals s'ofereixen els següents serveis d'atenció al ciutadà:

  • Oficines 060. Les oficines 060 proporcionen informació i serveis de totes les administracions públiques. Pot consultar tota la relació d'oficines 060 en la secció d'Oficines Oficines d'Atenció al Ciutadà del portal 060.(Obre en nova finestra)
  • Telèfon 060. El telèfon 060 és el telèfon de caràcter administratiu de l'Administració General de l'Estat. A través d'aquest nombre s'informa sobre diferents tràmits i gestions, estant especialitzat en informació relacionada amb ocupació pública, beques, ajudes i subvencions o localització de telèfons i adreces de totes les administracions públiques.
    També ofereix serveis d'atenció i tramitació que siguin competència de la Direcció general de trànsit (DGT), del Ministeri de l'Interior o de la Secretaria General d'Immigració i Emigració.
    Pot consultar el seu horari d'atenció a la pàgina de Contacte del portal 060.es(Obre en nova finestra) .
  • Portal 060.es(Obre en nova finestra) . El portal www.060.es ofereix accés als procediments i serveis electrònics de les administracions públiques agrupats per matèries o esdeveniments vitals, així com a informació sobre el funcionament i organització de les administracions públiques.
    El portal 060.es també es disposa d'un servei d'atenció personalitzada, la bústia d'atenció al ciutadà(Obre en nova finestra) i un servei xat en línia(Obre en nova finestra) .
Enllaços relacionats