Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

XEA-CeMIT

 • Descripció Funcional

  XEA és una eina que permet la gestió unificada i coordinada de les activitats, agents i usuaris de les aules de la Xarxa CeMIT de la Xunta de Galícia.

  La xarxa CeMIT és una iniciativa que integra un total de 98 aules, repartides per tota la geografia gallega, i que té per objectiu la reducció de la bretxa digital, oferint formació pública i gratuíta en noves tecnologies a ciutadans i empreses.

  XEA facilita la gestió de tots els recursos d'aquesta xarxa, adaptant-se als agents i usuaris. Permet als usuaris la consulta d'activitats ofertes per tots els centres, la inscripció en les mateixes i el suport per a la seva realització i l'obtenció de certificats d'aprofitament.

  D'altra banda, facilita als agents TIC, responsables dels centres i de les activitats l'organització diària, gestionant els recursos associats a cada centre, les activitats i el seguiment de realització de les mateixes.

  Descripció Tècnica

Punt d'Accés General
Punt d'Accés General