Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Servicio de Visualización de Nóminas en el Portal Funciona

 • Nomene Abreujat:
  Servinómina
  Resum:
  El Servicio de Visualización de Nóminas (Servinómina) permet la consulta de la nòmina a través del Portal Funciona i l'eliminació del rebut de nòmina en paper. Este servici està dirigit a aquells organismes que realitzen la seua nòmina amb Nedaes.
  Destinataris:
  AGE
  Organismos Responsables:
  Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital
  Secretaria d'Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial
  Secretaria General d'Administració Digital
  Modo de Uso:
  Servici en xarxa per a usuari final
  Contacte:

  https://ssweb.seap.minhap.es/ayuda/consulta/funciona(Obri en nova finestra)

  Direcció: Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital

  Secretaria General d'Administració Digital

  C/ Manuel Cortina, 2 4ª Pta.

  28010 – MADRID

  Tipus de Solució:
  Infraestructura o servici comú
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea tècnica:
  Gestió de recursos humans , Servicios horitzontals per a les AA.PP
  Àrea funcional:
  Documentos Personales
  Llicencia:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic
  Llenguatge de Programació:
  JAVA , J2EE , Servicios Web
  Sistema Operatiu:
  Linux

  Descripció

  El Servicio de Visualización de Nóminas del Portal Funciona (Servinómina) permet que els empleats públics puguen accedir a la seua nòmina a través d'este portal, permetent eliminar el rebut de nòmina en paper. Per a major comoditat, el rebut de nòmina s'oferix en format PDF permetent el seu emmagatzematge per part de l'usuari, per exemple, en un llapis de memòria.

  Servinómina és un servici descentralitzat que consistix a desplegar un equip anomenat Servidor de Servinómina en cada organisme que ho desitge. Este equip rep una descàrrega mensual amb les dades de nòmines des de la seua Nedaes corresponent. Quan un usuari desitja veure la seua nòmina, el portal Funciona consultarà les dades corresponents i li'ls /els hi mostrarà. El servidor de Servinómina és propietat de l'organisme i emmagatzema les dades de les nòmines. Estes dades mai s'emmagatzemen en el Portal Funciona, que només és la via per la qual es mostren

  El Portal Funciona mitjançant Servinómina permet a un empleat públic la consulta de les seues nòmines corresponents als cinc últims anys, sempre que estiguen disponibles. Un empleat públic podrà seguir accedint a les seues nòmines a pesar que canvie d'organisme, podent veure les emeses pels diferents organismes on haja estat destinat, sempre que estos siguen usuaris de Servinómina. En el Portal Funciona es publica i manté actualitzada la llista de ministeris i organismes usuaris de Servinómina.

  Subscripcions

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.
Responsable