Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Servicio de Visualización de Nóminas en el Portal Funciona

 • Nomeni Abreujat:
  Servinómina
  Resum:
  El Servicio de Visualización de Nóminas (Servinómina) permet la consulta de la nòmina a través del Portal Funciona i l'eliminació del rebut de nòmina en paper. Aquest servei està dirigit a aquells organismes que realitzin la seva nòmina amb Nedaes.
  Destinataris:
  AGE
  Organismos Responsables:
  Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital
  Secretaria d'Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial
  Secretaria General d'Administració Digital
  Modo de Uso:
  Servei en xarxa per a usuari final
  Contacte:

  https://ssweb.seap.minhap.es/ayuda/consulta/funciona(Obre en nova finestra)

  Adreça: Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital

  Secretaria General d'Administració Digital

  C/ Manuel Cortina, 2 4ª Pta.

  28010 – MADRID

  Tipus de Solució:
  Infraestructura o servei comú
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea tècnica:
  Gestió de recursos humans , Servicios horitzontals per les AA.PP
  Àrea funcional:
  Documentos Personales
  Llicencia:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic
  Llenguatge de Programació:
  JAVA , J2EE , Servicios Web
  Sistema Operatiu:
  Linux

  Descripció

  El Servicio de Visualización de Nóminas del Portal Funciona (Servinómina) permet que els empleats públics puguin accedir a la seva nòmina a través d'aquest portal, permetent eliminar el rebut de nòmina en paper. Per a major comoditat, el rebut de nòmina s'ofereix en format PDF permetent el seu emmagatzematge per part de l'usuari, per exemple, en un llapis de memòria.

  Servinómina és un servei descentralitzat que consisteix a desplegar un equip anomenat Servidor de Servinómina en cada organisme que ho desitgi. Aquest equip rep una descàrrega mensual amb les dades de nòmines des de la seva Nedaes corresponent. Quan un usuari desitja veure la seva nòmina, el portal Funciona consultarà les dades corresponents i els hi mostrarà. El servidor de Servinómina és propietat de l'organisme i emmagatzema les dades de les nòmines. Aquestes dades mai s'emmagatzemen al Portal Funciona, que només és la via per la qual es mostren

  El Portal Funciona mitjançant Servinómina permet a un empleat públic la consulta de les seves nòmines corresponents als cinc últims anys, sempre que estiguin disponibles. Un empleat públic podrà seguir accedint a les seves nòmines a pesar que canviï d'organisme, podent veure les emeses pels diferents organismes on hagi estat destinat, sempre que aquests siguin usuaris de Servinómina. Al Portal Funciona es publica i manté actualitzada la llista de ministeris i organismes usuaris de Servinómina.

  Subscripcions

  En aquesta àrea podrà donar-se de alta per rebre les notificacions de canvis que es realitzin en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introdueixi l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introdueixi l'email per donar-se de baixa de la subscripció.
Responsable