Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

SAB: Sistema informàtic de gestió d'ajudes, beques i premis de la Secretaria d'Estat de Cultura del MECD

 • Nomene Abreujat:
  SAB
  Resumixen:
  SAB és un sistema informàtic per a la tramitació i gestió d'ajudes, beques i premis de la Secretaria d'Estat de Cultura del Ministeri d'Educació, Cultura i Deporte
  Destinataris:
  Qualsevol Administració Pública
  Organismos Responsables:
  Ministeri de Cultura i Deporte
  Sotssecretaria de Cultura i Deporte
  Divisió de Tecnologies de la Informació
  Modo de Uso:
  Producte instalable
  Contacte:

  Juan Pablo Sanz Martín
  Cap de Servici d'Administració Electrònica
  e-mail: juan.sanz@mecd.es
   

  Tipus de Solució:
  Aplicació de Fonts Obertes
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea tècnica:
  Tramitació electrònica , Soporte a la tramitació electrònica
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Públic , Educació, cultura i esports
  Llicencia:
  EUPL (European Public License)
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic
  Llenguatge de Programació:
  JAVA , J2EE , HTML , Servicios Web
  Sistema Operatiu:
  Linux

  Descripció

  Finalitat:

  La gestió de subvencions és una de les quals major interacció genera en la Secretaria d'Estat de Cultura del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport. Per açò es va crear el sistema SAB, que permet la presentació de sol·licituds per via electrònica i fer una gestió conjunta de totes les sol·licituds d'una determinada convocatòria de subvenció, amb independència de la via d'entrada de la sol·licitud al sistema. SAB dona suport a tot el procés, tant des del punt de vista del ciutadà com del gestor. SAB utilitza els servicis proporcionats per altres Departaments de l'Administració per a la validació de certificats electrònics, notificacions electròniques i verificació de dades d'identitat, i facilita la consulta a l'Agència Tributària i Seguretat Social de dades de situació de deute dels sol·licitants.

  Tot açò redunda en la reutilització i interoperabilitat de sistemes, en la supressió de la necessitat d'aportar documents que obren en poder de l'Administració i, en definitiva, en la simplificació administrativa.

  Objectiu:

  Els objectius principals perseguits amb SAB són els següents:

  • Donar compliment a l'establit en la Llei 11/2007 per als procediments d'ajudes, beques i premis del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport
  • Normalitzar el màxim possible els formularis de les diferents convocatòries de subvencions
  • Estandarditzar el procés de tramitació
  • Centralitzar la informació de subvencions per a facilitar la seua posterior explotació

  Descripció:

  SAB és un sistema de gestió de subvencions que dona suport a tot el procés, tant des del punt de vista del ciutadà com del gestor: configuració de convocatòries, presentació en el Registre Electrònic de sol·licituds i documentació addicional en totes les fases del procediment, gestió interna de sol·licituds, informació i notificació electrònica al sol·licitant, avaluació, disseny i generació de cartes, llistats i informes.
  SAB utilitza els servicis proporcionats per altres Departaments de l'Administració per a la validació de certificats electrònics, notificacions electròniques i verificació de dades d'identitat, i facilita la consulta a l'Agència Tributària i Seguretat Social de dades de situació de deute dels sol·licitants.

  Requisits:

  Cal la utilització de la plataforma @firma del Ministeri de Presidència, per a la validació de certificats electrònics.
  Si es desitja utilitzar els servicis de: verificació de dades d'identitat, notificacions electròniques, informació al ciutadà sobre l'estat de tramitació de la seua sol·licitud, validació d'usuaris contra directori actiu i registre electrònic de sol·licituds, hauran de realitzar-se les configuracions corresponents.

  JBoss 4, Oracle 10

  Avantatges:

  • Uniformitat en la gestió de totes les convocatòries de subvencions, quant a normalització de formularis i processos.
  • Flexibilitat de configuració per a donar resposta a necessitats més específiques.
  • Automatització de totes les fases del procediment.
  • Centralització de la informació en un únic repositori de dades, facilitanto l'explotació de dades i l'ús de ferramentes de presa de decisions per part de la Direcció.
    

  Notícies

  07 February 2011

  Alliberada la versió 1.0 de SAB pel Ministeri de Cultura Desplegar acordeon

  El Ministeri de Cultura allibera la versió 1.0 de SAB, el seu sistema de gestió de subvencions. Utilitza el servici @firma per a validació de certificats electrònics, i SISNOT per a notificacions electròniques. Permet a més la integració amb registre electrònic, directori actiu, sistema d'informació de l'estat de tramitació i servici de verificació de dades d'identitat.

  El Dins de l'alliberament s'inclou tant el codi font com la documentació.

  Per a més informació, pot consultar l'apartat Area Pública de Descargas en web del Projecte .

  23 July 2010

  Sistema de gestió de subvencions del Ministeri de Cultura Desplegar acordeon

  El Ministeri de Cultura posa a la disposició de les Administracions públiques interessades, el seu sistema de gestió de subvencions SAB, que permet la recepció i tramitació de sol·licituds d'ajudes, beques i premis. Dona suport a tot el procés i inclou, entre unes altres, les funcionalitats de configuració de convocatòries, recepció electrònica de sol·licituds i documentació addicional, gestió homogènia de totes les sol·licituds, disseny de notificacions i notificacions electròniques.

  Subscripcions

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.
Responsable

Enllaços d'interésSoluciones Relacionades