Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Registre Electrònic General de l'AGE

 • Nomene Abreujat:
  REC
  Accessos Directes:
  Accés al servici del Registre Electrònic General de l'AGE
  Resumixen:
  El Registre Electrònic General de l'AGE és el punt general per a la presentació de sol·licituds, escrits i comunicacions dirigits a les Administracions Públiques, que no s'ajusten a procediments administratius ja contemplats en les Seus Electròniques de les diferents Administracions. El Registre Electrònic General de l'AGE actua d'acord al que es disposa en la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

  Este servici és accessible des d'Internet per a tots els ciutadans amb personalitat física o jurídica, així com per als representants que actuen en el seu nom. Per a accedir al servici i enviar la sol·licitud només és necessari disposar de DNI electrònic o Certificat Digital.
  Destinataris:
  Ciutadà
  Organismes Responsables:
  Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital
  Secretaria d'Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial
  Secretaria General d'Administració Digital
  Organismes Participants:
  Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital
  Secretaria d'Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial
  Secretaria General d'Administració Digital
  Manera d'Ús:
  Servici en xarxa integrable en aplicacions del client
  Servici en xarxa per a usuari final
  Contacte:

   Atenció a Ciudadanos i Empreses:

  Centre d'Atenció a Integradors i Desenvolupadors (CAID):

  Per a comunicar una incidència o sol·licitud de suport al Centre d'Atenció a Integradors i Desenvolupadors (CAID) òmpliga el següent formulari:

  https://ssweb.seap.minhap.es/ayuda/consulta/regage

   

  Tipus de Solució:
  Aplicació
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea tècnica:
  Servicis horitzontals per a les AA.PP , Llocs web, seus electròniques i atenció al ciutadà
  Àrea funcional:
  Documents Personals , Govern i Sector Públic
  Llicència:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic
  Llenguatge de Programació:
  J2EE

  Descripció

  El Registre Electrònic General de l'AGE proporciona una via de tramitació per a totes aquelles sol·licituds, escrits i comunicacions realitzades pel ciutadà i dirigides cap a les Administracions Públiques, que no s'ajusten a procediments administratius ja contemplats en els registres electrònics de les diferents Administracions.

   Este Registre disposa de dos canals diferents per a la presentació de tràmits:

  • El canal digital, a través d'Internet: l'interessat pot utilitzar el formulari general electrònic disponible en el Punt d'Accés General (  http://administracionelectronica.gob.es  ), que permet la presentació de qualsevol tipus de tràmit davant l'Administració Pública a través de la Plataforma d'Intercanvi Registal SIR; o pot utilitzar els formularis específics dels Ministeris de l'Administració General de l'Estat i els seus organismes públics. En tots dos casos es realitzarà una anotació registral en el Registre Electrònic General de l'AGE.
  • El canal presencial: l'interessat pot acudir a una oficina física, d'assistència en matèria de registres, que realitzarà la digitalització de la seua documentació presentada i la remetrà per mitjans electrònics a la seua destinació, quedant el seient registral anotat en el Registre Electrònic General de l'AGE. El canal presencial pot utilitzar qualsevol de les aplicacions de registre integrades en la Plataforma d'Intercanvi Registral SIR.

  En tots dos casos, l'organisme destine al que es presenta la sol·licitud ha d'estar integrat en la Plataforma d'Interconnexió de Registres SIR, que permet l'intercanvi registral de manera electrònica entre les Administracions Públiques.

  REQUISITS:

  Sistemes operatius suportats:

  • Windows (Vista SP2, 7 SP1 i 8 o superior) [Recomanat]
  • No compatible amb Windows 8 RT
  • Linux (2.6 o superior)
  • Mac US X (10.6.8 o superior)
  • Navegadors suportats:
    • Microsoft Internet Explorer (9 o superior)
    • Google Chrome (4 o superior), és necessari tindre instal·lat el client d'AutoFirma.
    • Apple Safari (4 o superior), és necessari tindre instal·lat el client d'AutoFirma.
    • Mozilla Firefox (3.0 o superior), és necessari tindre instal·lat el client d'AutoFirma.
    • Com a norma general el certificat ha d'estar instal·lat en el sistema operatiu excepte en el cas de Firefox que ha d'instal·lar-se en el navegador.

   

  Projecte cofinançat amb fons FEDER

  Notícies

  15 February 2010

  Posada en producció Desplegar acordeon

  El passat 1 de Gener es va posar en producció el Registre Electrònic Comú per a proporcionar una via de tramitació per a totes aquelles sol·licituds, escrits i comunicacions realitzades pel ciutadà i dirigides cap a l'AGE, que no s'ajusten a procediments administratius ja contemplats en els registres electrònics de les diferents Administracions.
  Amb esta posada en producció es dona compliment a l'article 31 del Reial decret pel qual es desenvolupa parcialment la Llei 11/2007 en el quin es fixava la Creació, naturalesa i funcionament del Registre Electrònic Comú.

  Subscripcions

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.
Punt d'Accés General
Punt d'Accés General
Responsable