Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Nòmina de Professorat de Centres Concertats del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport

 • Resumeixen:
  NOMJAVACC (Nòmina de Centres Concertats del Ministeri d'Educació) realitza la gestió de Nòmina dels professors dels Centres Educatius en Règim de Concert, en l'àmbit del RDL 2377/1985 pel qual s'aprova el Reglament de Normes Bàsiques sobre Conciertos Educativos.
  Destinataris:
  AGE , CCAA
  Organismos Responsables:
  Ministeri d'Educació i Formació Professional
  Sotssecretaria d'Educació i Formació Professional
  S.G. de Tecnologias de la Informacion i Comunicacions
  Contacto:

  Correu electrònic:

  Tipus de Solució:
  Aplicació
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea tècnica:
  Serveis horitzontals per les AA.PP
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Público
  Llicència:
  EUPL (European Public License)
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic

  Descripció

  NOMJAVACC realitza la gestió completa de la nòmina.

  Inclou l'elaboració de tota la informació de càlcul, comptabilitat i pagament, seguint la normativa en matèria de retribucions de personal laboral docent en règim de Concerts Educatius, tant de l'Administració General de l'Estat, com de les CCAA.

  La Nòmina tracta tot tipus de personal laboral (docent i orientador) en àmbit educatiu, recollit en la normativa d'aplicació (RDL 2377/1985 - Títol IV - Execució del Concert Educatiu), i actua com a pagament delegat i en nom de l'entitat titular del Centre al fet que correspongui cada perceptor

  Notícies

  27 July 2016

  Publicada Aplicació de Nòmina de Centres Concertats pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport Desplegar acordeon

  El Ministeri d'Educació Cultura i Esport publica la seva Nòmina de Centres Concertats.  Una solució que permet la gestió completa de la Nòmina dels professors als Centres Educatius en règim de Concert, en l'àmbit del RDL 2377/1985 pel qual s'aprova el Reglament de Normes Bàsiques sobre Concerts Educatius.

  La solució inclou l'elaboració de tota la informació de càlcul, comptabilitat i pagament, seguint la normativa en matèria de retribucions de personal laboral docent en règim de Concerts Educatius.

  La nòmina tracta tot tipus de personal laboral (docent i orientador) en àmbit educatiu, recollit en la normativa d'aplicació ( RDL 2377/1985 - Títol IV - Execució del Concert Educatiu), i actua com a pagament delegat i en nom de l'Entitat titular del Centre al fet que correspongui cada perceptor.

  Més informació en l'Area d'informació. Addicional de la solució.

  Contacte: secretaria.sgtic@mecd.es

  Subscripcions

  En aquesta àrea podrà donar-se de alta per rebre les notificacions de canvis que es realitzin en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introdueixi l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introdueixi l'email per donar-se de baixa de la subscripció.
Responsable