Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Funciona - Portal de l'empleat públic

 • Nomeni Abreujat:
  Portal Funciona
  Resum:
  FUNCIONA és un portal que proveeix d'informació i serveis d'interès per a tot el personal de l'Administració General de l'Estat (AGE).
  Actualment consta d'un portal d'intranet (http://www.funciona.es) i una seu electrònica (https://sede.funciona.gob.es)
  Destinataris:
  AGE
  Organismes Responsables:
  Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital
  Secretaria d'Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial
  Secretaria General d'Administració Digital
  Manera d'Ús:
  Servei en xarxa per a usuari final
  Contacte:

  Per a qualsevol qüestió relacionada amb el Portal Funciona o els Espais Funciona, pot contactar a través del formulari d'incidències(Obre en nova finestra)  

   

  Tipus de Solució:
  Infraestructura o servei comú
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea tècnica:
  Gestió de recursos humans
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Públic
  Llicència:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic
  Llenguatge de Programació:
  HTML , JAVA , J2EE
  Sistema Operatiu:
  Linux

  Descripció

  El Portal de l'Empleat Públic FUNCIONA és un portal orientat a tot el personal de l'Administració General de l'Estat.

  El portal d'intranet, que utilitza la Xarxa SARA com a mitjà de difusió dels seus serveis, es compon d'un Espai Principal que proveeix d'informació i serveis d'interès per a tots els empleats públics, com a taulons de mobilitat laboral o cerca en el Directori entre uns altres, així com l'accés a informació personal com les nòmines, dades econòmiques del Pla de Pensions o expedient personal.

   També es compon de minisites o petits portals, anomenats Espais Funciona, la majoria dels quals estan especialitzats en matèria de Recursos Humans i orientats a gestors de personal, que contenen els punts d'accés a les aplicacions especialitzades desenvolupades per la Sotsdirecció en aquesta matèria.

  La Seu Electrònica, per la seva banda, ofereix als usuaris l'accés a través d'internet a un subconjunt dels serveis del portal, especialment els relacionades amb la informació personal de l'usuari, com les seves retribucions o l'expedient personal. També permet als alts càrrecs presentar electrònicament les seves declaracions i comunicacions.

  Notícies

  10 May 2019

  Seu Funciona en Internet Desplegar acordeon

  En el passat mes d'abril es va engegar la Seu Funciona(Obre en nova finestra) en Internet. Aquesta Seu permet accés als serveis de l'àrea personal del Portal Funciona, entre els quals es troben: consulta de nòmina, expedient personal i accés a dades del Pla de Pensions. Pròximament s'afegiran a més nous serveis de sol·licitud de procediments de recursos humans. 

   

  Fins ara, el Portal Funciona només era accessible des de llocs de treball situats en les instal·lacions de l'administració, ja que es difonia a través de la Xarxa SARA. Aquesta circumstància impedia l'accés a personal que no estigués en oficines, per trobar-se  en situació de  excedència,  jubilació  o  baixa laboral. Així, la Seu Funciona, accessible per Internet, permet complementar els serveis del Portal Funciona en Xarxa SARA.

   

  L'accés a Funciona des d'Internet era una antiga demanda, tant dels empleats públics, com de les centrals sindicals i de les unitats de personal.  Aquest nou canal pretén facilitar i potenciar l'ús de mitjans electrònics per part dels empleats públics en les actuacions que realitzin amb l'Administració.

  Subscripcions

  En aquesta àrea podrà donar-se de alta per rebre les notificacions de canvis que es realitzin en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introdueixi l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introdueixi l'email per donar-se de baixa de la subscripció.
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
Responsable

Enllaços d'interèsSolucionis Relacionades