Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

CIRCABC

 • Nomeni Abreujat:
  CIRCABC
  Accessos Directes:
  Accés al servivio CIRCABC de la SGAD (Obre en nova finestra)
  Resum:
  Eina de treball en grup basada en tecnologies d'Internet i en programari de fonts obertes desenvolupada pel Programa ISA de la Comissió de la Comunitat Europea i dirigit a necessitats de les Administracions Públiques.
  Destinataris:
  Qualsevol Administració Pública
  Organismes Responsables:
  Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital
  Secretaria d'Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial
  Secretaria General d'Administració Digital
  Manera d'Ús:
  Servei en xarxa per a usuari final
  Contacte:

  Per a incidències i  informació sobre l'aplicació pot posar-se en contacte a través de la bústia:

  circa@administracionelectronica.gob.es

   

  Tipus de Solució:
  Infraestructura o servei comú
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea tècnica:
  Gestió de serveis i sistemes
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Públic
  Llicència:
  EUPL (European Public License)
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic
  Llenguatge de Programació:
  JAVA
  Sistema Operatiu:
  Linux

  Descripció

  CIRCABC és una poderosa eina de treball en grup per a intercanvi d'informació i treball col·laboratiu, basada en tecnologies web i en programari de fonts obertes.

  CIRCABC permet a una comunitat donada (comitè, grup de treball, grup de projecte, etc.),  geogràficament separada,  mantenir un espai privat en Internet on poden compartir informació, documents,  agenda,  participar en fòrums de discussió i funcionalitats vàries.

  CIRCABC (Communication and Information Resource Centri for Administrations, Businesses and Citizens) és un desenvolupament de la  Comissió Europea  en el marc del Programa ISA  (Interoperability Solutions for European) que ha estat alliberat amb llicència EUPL.

   En la  Unió Europea s'utilitza per més de  30 Direccions generals, en particular, pels comitès i òrgans consultius establerts per recolzar la col·laboració entre els estats membres i les institucions de la Unió Europea.

  CIRCABC està disponible  per HTTPS  a través de Xarxa SARA i internet.  És necessari remarcar que en ser un programari de fonts obertes i sense alta disponibilitat. En cap cas CIRCABC  ha de convertir-se en una eina d'ús crític per a l'organització  i no ha de  albergar informació confidencial o que tingui uns requeriments de seguretat  que no siguin baixos. Els responsables dels grups de treball de CIRCABC han de tenir en compte les característiques de CIRCABC

  Qualsevol Administració Pública pot sol·licitar la creació d'un grup d'interès, per a això ha de  remetre el formulari de sol·licitud,  que es troba  a l'àrea de descàrregues,  a la bústia de contacte:

  circa@administracionelectronica.gob.es

   

  Notícies

  24 February 2012

  Nou Programari CIRCABC Desplegar acordeon

  S'han començat els treballs de migració des de l'antiga instal·lació del programari CIRCA a la nova instal·lació del programari CIRCABC. Progressivament s'aniran incorporant nous grups de treball als ja existents en CIRCABC. Tots aquells usuaris afectats aniran sent convenientment notificats del canvi. La utilització del nou programari CIRCABC, desenvolupat per la Comissió Europea basant-se al programari de gestió documental Alfresco, presenta grans avantatges pel que fa a la usabilitat de 
  les seves funcionalitats. A més incorpora noves funcionalitats com els fòrums de discussió, les càrregues massives de documents, etc.
   

  Esperem que el nou servei renovat els sigui de gran utilitat.

   

  Subscripcions

  En aquesta àrea podrà donar-se de alta per rebre les notificacions de canvis que es realitzin en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introdueixi l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introdueixi l'email per donar-se de baixa de la subscripció.
Responsable