Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Cooperación Económica Local

 • Resumixen:
  L'aplicació CEL és una ferramenta que té com a objectius principals contribuir a la realització de les inversions locals incloses en els plans provincials i insulars de cooperació a les obres i servicis de competència municipal, contribuir en les intervencions comunitàries cofinançades pel Programa de cooperació econòmica local i fomentar el desenvolupament local i urbà promogut per les entitats locals a través de l'execució de projectes singulars.
  Destinataris:
  AGE
  Organismos Responsables:
  Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital
  Secretaria d'Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial
  Secretaria General d'Administració Digital
  Contacte:

  soporte.fondos@seap.minhap.es

  Tipus de Solució:
  Aplicació
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Público
  Llicència:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Organitzatiu

  Descripció

  L'aplicació CEL és una ferramenta que té com a objectius principals contribuir a la realització de les inversions locals incloses en els plans provincials i insulars de cooperació a les obres i servicis de competència municipal, contribuir en les intervencions comunitàries cofinançades pel Programa de cooperació econòmica local i fomentar el desenvolupament local i urbà promogut per les entitats locals a través de l'execució de projectes singulars. CEL es dividix en 3 mòduls independents: Mòdul de gestió d'obres, amb els següents apartats: - Aprovat: En esta part es gestiona l'obra en si (altes, baixes i modificacions a través d'un formulari). - Contractat: Gestió dels contractes de l'obra (altes, baixes i modificacions a través d'un formulari). - Executat: Gestió de les execucions de l'obra (altes, baixes i modificacions a través d'un formulari). - Pròrrogues: Gestió de les pròrrogues que es concedixen per a l'obra (altes, baixes i modificacions a través d'un formulari). - Dades comptables: Consulta de les concessions i pagaments que es realitzen en Comptabilitat sobre l'obra consultada. - Reintegraments: Gestió dels reintegraments de l'obra (altes, baixes i modificacions a través d'un formulari). Per a gestionar-los ha d'existir almenys un document comptable. Mòdul de comptabilitat. Des d'on es gestionen les concessions i pagaments de les obres en diferents fases: - Pressupostos: Gestió dels pressupostos inicials i les modificacions. - Crèdits: Gestió dels crèdits inicials i modificacions. - Línies pressuposats: Assignació de pressupostos. - Documents: Gestió dels documents comptables de concessions i pagaments de les obres. Mòdul de gestió d'obres d'AURA (línies d'ajuda de catàstrofes naturals), que comprèn la generació de pagaments i documents comptables i generació d'informes sobre les contractacions i certificacions finals d'AURA.

  Subscripcions

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.
Responsable