Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

LUCIA (Llistat Unificat de Coordinació d'Incidents i Amenaces)

 • Fecha Puesta en Producció:

  12/05/2015

  Descripció Funcional

  LUCIA es basa en un sistema de programari lliure que no implica cap cost de llicències per part de l'organisme adscrit. Una vegada instal·lat i configurat LUCIA, el sistema serà totalment autònom i independent per al seu ús en local des de l'organisme. L'intercanvi d'informació amb el CCN-CERT quant als incidents de seguretat propis de l'organisme, serà exclusivament unidireccional de la metainformación de l'incident (Perillositat, estat, categorització,...) sense incloure missatges o dades confidencials o dades subjectes a la LOPD.

  En el cas que l'organisme es trobe adscrit a algun dels projectes del CCN-CERT (SAT-INET, SAT-SARA,...), la replicació i actualització dels incidents serà bidireccional i completa incloent tota la informació posat que seran generats des dels sistemes del CCN-CERT.

  https://www.ccn-cert.cni.es/documentos-publicos/877-lucia-presentacion/file.html (pdf)

  Descripció Tècnica

  LUCIA es distribuïx en format de màquina virtual VMWare amb dos discos durs separats en format VMDK. El sistema està basat en les següents tecnologies:

  • Sistema Operatiu: Centos 7
  • Servidor web: Apatxe + SSL
  • Base de dades: MariaDB
  • Sistema de tiquet: RT-ANAR modificat per al compliment de l'ENS
Responsable

Enllaços d'interésSoluciones Relacionades