Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Ticketing Gestor d'Incidències

 • Nomeni Abreujat:
  Ticketing
  Resum:
  Aplicatiu orientat a oferir capacitat per a la gestió d'incidències i preguntes recollides a partir de les necessitats plantejades pels ciutadans en el servei 060.
  Destinataris:
  Ciutadà
  Organismes Responsables:
  Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital
  Secretaria d'Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial
  Secretaria General d'Administració Digital
  Manera d'Ús:
  Producte instal·lable
  Contacte:

  Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques
  Sotsdirecció General d'Innovació i Programes d'Atenció al Ciutadà
  c/ María de Molina, 50. 3ª planta. 28071 Madrid
  Tf: 91 273 22 29 . E-mail

  Tipus de Solució:
  Bona Pràctica
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea tècnica:
  Tramitació electrònica , Llocs web, seus electròniques i atenció al ciutadà
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Públic
  Llicència:
  Desconeguda
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic
  Llenguatge de Programació:
  JAVA , J2EE

  Descripció

  Finalitat:

  Definir un nou model d'atenció al ciutadà, incorporant a la xarxa 060 el desenvolupament d'un sistema de resolució d'incidències plantejades pels ciutadans, les quals no han pogut tenir solució immediata.

  Objectiu:

  El propòsit de l'aplicació és la construcció d'un sistema de gestió d'incidències plantejades pel ciutadà, de tal forma que aquelles qüestions que no hagin pogut tenir solució immediata, puguin ser resoltes per experts, comunicant posteriorment a l'interessat la solució a la qüestió plantejada.

  Per a això es dota a l'aplicatiu dels mecanismes necessaris per a la gestió, creació, manteniment, presentació i explotació d'aquestes incidències i de la base de coneixement creada a partir de les mateixes.

  Descripció:

  Aplicatiu orientat a oferir capacitat per a la gestió d'incidències i preguntes recollides a partir de les necessitats plantejades pels ciutadans en el servei 060, i a les quals aquest servei no els ha aconseguit donar una solució immediata.

  Dissenyat per facilitar la comunicació amb els ciutadans i la gestió dels problemes, dubtes o necessitats que aquests poguessin tenir.

  Ticketing posseeix un mecanisme de gestió d'incidències basat en perfils amb permisos de creació, solució i administració. Aquesta estructura permeten en cicle de vida complet d'una incidència, des de la seva creació a la comunicació de la solució al ciutadà afectat.

  L'aplicatiu de Ticketing ens presenta una eina Web per al registre i gestió de les incidències plantejades pels ciutadans a través del servei d'atenció telefònica del 060, així com d'aquelles incidències internes sorgides durant l'ús diari de la solució.

  Amb la finalitat d'agilitar els temps de resposta al ciutadà, l'eina compta amb una base de coneixement centralitzada que ens permet explotar de forma eficient el coneixement adquirit durant l'ús reiterat de la mateixa.

  L'aplicació gira entorn de/entorn de 5 eixos d'activitat bàsics:

  • Explotació de la base de coneixement existent per donar resposta a la necessitat plantejada pel ciutadà a través del canal d'atenció telefònica.
  • El registre d'aquelles incidències a les quals no ha estat possible donar resposta de forma immediata.
  • La solució d'aquestes incidències i posterior comunicació amb el ciutadà demandant de la informació.
  • Gestió dels usuaris amb accés a l'aplicatiu, així com els permisos assignats a aquests.
  • Supervisió d'estadístiques d'activitat del sistema

  Requisits:

  A nivell d'usuari és necessari disposar d'un navegador Web basat en IE 6, IE 7 o Firefox 2.x amb connexió al servei, i credencials d'accés a la part de gestió.

  Resultats:

  L'aplicatiu ha de ser capaç de permetre a l'operador explotar la base de coneixement generada a partir de les incidències plantejades, aconseguint així progressivament un major nombre de resolucions directes a les preguntes realitzades pels ciutadans.

  Avantatges:

  L'usuari podrà explotar de forma senzilla la base de coneixement adquirida durant la resolució de les diferents incidències, incrementant-se successivament el nombre d'incidències resoltes de forma directa sense intervenció d'experts i sense necessitat de trucades de comunicació posteriors.

  Subscripcions

  En aquesta àrea podrà donar-se de alta per rebre les notificacions de canvis que es realitzin en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introdueixi l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introdueixi l'email per donar-se de baixa de la subscripció.
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
Responsable