Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Sistema de Verificació i consulta de Dades - Governe d'Aragó

 • Nomene Abreujat:
  SVCD
  Accessos Directes:
  https://servicios3.aragon.es/svcd_priv (Obri en nova finestra)
  Resum:
  Facilita a les administracions el compliment de l'article 6.2.b de la llei 11/2007 de no demanar als ciutadans documents que obren en poder de les administració ( siga el que siga esta, AGE,CCAA,EELL) en tots els tràmits administratius en els quals pogueren ser requerits.
  Destinataris:
  Qualsevol Administració Pública , CCAA
  Organismes Responsables:
  GOVERN D'ARAGÓ
  DEPARTAMENT D'HISENDA I ADMINISTRACIÓ PÚBLICA
  Manera d'Ús:
  Producte instalable
  Contacte:

  soportesae@aragon.es

  Tipus de Solució:
  Aplicació de Fonts Obertes
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Autonòmic
  Àrea tècnica:
  Gestió de servicis i sistemes
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Públic , Documents Personals
  Llicència:
  EUPL (European Public License)
  Nivell Interoperabilitat:
  Polític , Tècnic
  Llenguatge de Programació:
  JAVA , J2EE , Servicis Web
  Sistema Operatiu:
  Qualsevol

  Descripció

  L'aplicació SVCD (Sistema de verificació i consulta de dades) permet obtindre la verificació i consulta de dades d'identitat , discapacitat i residència, i consulta del corrent de pagament amb l'AEAT i la TGSS d'un determinat ciutadà a partir d'unes dades d'entrada.

  L'aplicació SVCD es dividix en tres mòduls:

  • SVCD_CORE: és el nucli de l'aplicació, per tant no tindrà una part visible. El core de SVCD es connecta a la Plataforma d'Intermediació de Servicis desenvolupada pel Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques (MHAP) que al seu torn consulta a la DGP, a l'INE, a l'AEAT i a la TGSS, components en la consolidació de les dades d'identitat, de residència i de corrent de pagament respectivament. Per a accedir al servici de consulta de discapacitat s'integra amb el servici SPD (Servici Proveïdor de Dades).
  • SVCD_PRIV: este mòdul és la part visible per a l'usuari (interfície web) i l'encarregada de connectar amb els servicis del CORE. Mitjançant formularis permet la consulta i verificació de les dades introduïdes pels empleats públics associats a la tramitació d'un procediment administratiu.
  • SVCD_ADMIN: est és el mòdul d'administració de l'aplicació. En ell es poden configurar diferents paràmetres dels tres mòduls de l'aplicació (CORE, PRIV i ADMIN) mitjançant un interfície web d'usuari.
  Subscripcions

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.
Punt d'Accés General
Punt d'Accés General
Responsable

Enllaços d'interésSoluciones Relacionades