Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Passarel·la de pagament del Servici de Pagament Telemàtic (SPT)

 • Nomene Abreujat:
  SPT
  Resum:
  Passarel·la de pagament del Servici de Pagament Telemàtic (SPT). Gestionada, mantinguda i evolucionada fins al 2 d'octubre de 2020 per Red.es i alliberada des d'aleshores com a programari lliure per a la seua reutilització per part d'organismes de l'administració pública autonòmica i local així com ens del sector públic.

  Permet portar la col·laboració en la gestió recaptatòria mantinguda per entitats financeres i organismes públics a un entorn telemàtic. De manera que amb una sola integració tècnica l'organismes puga col·laborar de forma senzilla i transparent amb múltiples entitats financeres i viceversa. Permet la incorporació de TPV per al processament de pagaments amb origen i destinació en diferent entitat financera.

  Suporta els les normes bancàries C57, C60 i C65. Càrrec en compte, pagament amb targeta pròpia de les EE.FF. i amb targeta aliena (TPV).
  Destinataris:
  Empresa , CCAA , Entitats Locals , Diputacions, Consells i Cabildos , Ajuntaments de gran població
  Organismes Responsables:
  Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital
  Secretaria d'Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial
  Manera d'Ús:
  Producte instalable
  Contacte:

  Este actiu comptarà amb suport fins a 31 de maig de 2021, accessible a través de: suport-spt@red.es Amb posterioritat a eixa data, l'actiu deixarà de tindre suport, si bé s'acompanya de la documentació necessària perquè puga ser reutilitzat i evolucionat per els qui tinguen interés en açò.

  Tipus de Solució:
  Aplicació de Fonts Obertes
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea tècnica:
  Servicis horitzontals per a les AA.PP
  Àrea funcional:
  Economia i Finances
  Llicencia:
  Apatxe Programari License
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic
  Llenguatge de Programació:
  J2EE
  Sistema Operatiu:
  Linux

  Descripció

  El Servici de Pagament Telemàtic (SPT) és un servici consolidat (en funcionament des de l'any 2006 fins a 2020) que proporciona un mecanisme comú, normalitzat i segur per a la realització de pagaments de forma telemàtica. La passarel·la de pagaments del SPT és el component central del servici al que es poden connectar múltiples organismes i entitats financeres i amb una sola integració tècnica qualsevol d'ells pot col·laborar amb la resta. Esta manera de funcionament ho fa ideal en diferents circumstàncies, per exemple:

  • Un organisme que vol col·laborar telemàticament amb múltiples entitats financeres amb una sola integració.
  • Un organisme que vol col·laborar telemàticament amb múltiples entitats financeres amb una sola integració i, a més, donar esta opció a altres organismes.

  Un dels casos més pràctics consistix a utilitzar la passarel·la de pagaments com a passarel·la de pagaments autonòmica que preste servici no solament al govern autonòmic sinó a les diputacions, municipis, universitats i ens del sector públic d'aquesta autonomia. La passarel·la és un programari madur, que ha estat en funcionament des de 2006. Incorpora mecanismes i tecnologies per a assegurar la confidencialitat, disponibilitat i no repudi dels pagaments, eliminant la possibilitat de frau. Utilitza protocols d'intercanvi d'informació segons els estàndards de la banca per al sector públic: quadern bancari 57 (cobraments per finestreta i autoservici), 60 en les seues tres modalitats (recaptació de tributs i altres ingressos municipals) i 65 (recaptació de tributs, taxes, impostos i altres ingressos autonòmics). El SPT és altament configurable i personalisable per a l'organisme, la qual cosa ho convertix en un servici molt versàtil. Suporta com a mitjà de pagament el càrrec en compte, la domiciliació i targeta bancària. I el/els organisme/s es pot integrar amb el SPT via Web o via Webservices. Es pot configurar el servici per a col·laborar amb una o moltes entitats financeres.

  Subscripcions

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE