Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Secretaria Virtual

 • Resumeixen:
  La Secretaria Virtual actualment gestiona de forma semi-automatitzada les reunions de la Comissió de Secretaris Generals Tècnics del Govern d'Aragó permetent als Departaments remetre propostes de forma telemàtica fins a una data indicada per la Presidència del Govern.
  En fase d'extensió al propi Consell de Govern.
  Destinataris:
  Qualsevol Administració Pública
  Organismes Responsables:
  GOVERN D'ARAGÓ
  DEPARTAMENT D'HISENDA I ADMINISTRACIÓ PÚBLICA
  DIRECCIÓ GENERAL DE LA FUNCIÓ PÚBLICA I QUALITAT DELS SERVEIS
  Contacto:

  soportesae@aragon.es

  Tipus de Solució:
  Aplicació
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Autonòmic
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Públic
  Llicència:
  EUPL (European Public License)
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic

  Descripció

  Aplicació web per a la gestió automatitzada d'un òrgan col·legiat. L'aplicació aquesta ajustada al funcionament de la Comissió de Secretaris Generals Tècnics del Govern d'Aragó i és la via ordinària de remissió d'informació per part dels Departaments des de l'any 2013 quedant la remissió en paper habilitada únicament per a assumptes d'urgència. Com a funcionalitats a destacar: - Permet la remissió electrònica dels assumptes i els documents associats als mateixos que es tractaran en la reunió. - Permet als membres del consell accedir amb seguretat a la documentació en format electrònic evitant la impressió i distribució dels mateixos. - Genera la documentació associada al desenvolupament de la reunió (actes, indice,informes, etc)

  Subscripcions

  En aquesta àrea podrà donar-se de alta per rebre les notificacions de canvis que es realitzin en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introdueixi l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introdueixi l'email per donar-se de baixa de la subscripció.
Punt d'Accés General
Punt d'Accés General
Responsable

Enllaços d'interèsSolucionis Relacionades