Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Reductor d'Urls

 • Nomeni Abreujat:
  RUN
  Accessos Directes:
  Accés a RUN (Obre en nova finestra)
  Resum:
  RUN implementa una solució senzilla de generació d'URL curts per a una millora en l'eficiència de la remissió d'adreces web mitjançant email, sms, twitter o qualsevol mitjà electrònic, que permeti a les adminsitraciones generar adreces més fàcilment recordables tipus http://run.gob.es/xxxxx i evitar així, l'ús d'adreces extremadament llargues.
  Destinataris:
  Qualsevol Administració Pública
  Organismes Responsables:
  Ministeri de Política Territorial i Funció Pública
  Secretaria d'Estat de Funció Pública
  Secretaria General d'Administració Digital
  Manera d'Ús:
  Servei en xarxa per a usuari final

  Contacte:

  Per poder fer ús de l'aplicació RUN s'haurà de completar el formulari disponible en l'adreça:
  https://ssweb.mpt.es/ayuda/consulta/run (Obre en nova finestra) i indicar Organisme Peticionari, i nom, cognoms, NIF de les persones que tindran accés al gestor d'URL. És imprescindible que l'organisme tingui habilitat l'accés a la Xarxa Sara per a l'ús del gestor RUN.

  Tipus de Solució:
  Aplicació
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea tècnica:
  Serveis horitzontals per les AA.PP
  Àrea funcional:
  Administració
  Llicencia:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic

  Descripció

  RUN disposa de dos apartats, una pública on qualsevol persona que conegui una URL curta pot accedir a l'adreça http://run.gob.es(Obre en nova finestra)  i automàticament, RUN redirigeix a la URL llarga associada. D'altra banda, es disposa d'un backend de gestió on els usuaris, mitjançant l'ús del certificat digital, accedeix als URL del seu grup, on podrà editar les descripcions, les adreces curtes i llargues, i a més, efectuar comparatives de clics entre els URL del seu grup.

  Subscripcions

  En aquesta àrea podrà donar-se d'alta per rebre les notificacions de canvis que es realitzin en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució.

  PAe - Gestió de Subscripcions

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introdueixi l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució.

  * Dono el meu consentiment perquè les dades personals que facilito puguin ser utilitzats pel Sector Públic Estatal, al portal PAe (Portal de l'Administració Electrònica) i els seus serveis associats per a la recepció d'informació i comunicacions.

  Introdueixi l'email per donar-se de baixa de la subscripció.
Responsable