Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Portal Rivas I-Duca

 • Nomene Abreujat:
  rivaseduca
  Resum:
  Portal web accessible, en el qual professors, alumnes, pares, associacions de col·lectius, tinguen els seus espais de treball i relació, de manera que es desenvolupen llocs d'encontre entre les diferents persones involucrades en l'educació.
  Destinataris:
  Ciutadà
  Organismes Responsables:
  Madrid
  Ajuntament de Rivas-Vaciamadrid
  Contacte:

  Carlos Alberto Martín Sierra
  Tècnic de Modernització Administrativa i Atenció a la Ciutadania
  camartin@rivas-vaciamadrid.org

  Tipus de Solució:
  Bona Pràctica
  Estat de la Solució:
  Implantació
  Àrea orgànica:
  Local
  Àrea tècnica:
  Tramitació electrònica
  Àrea funcional:
  Educació, cultura i esports
  Llicencia:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic

  Descripció

  La intenció principal del Portal no era la creació d'espais virtuals en cada Centre Educatiu, com si foren compartiments estancs, sinó la construcció dinàmica d'un únic TERRITORI VIRTUAL, gestionat per les Associacions de Mares i Pares d'Alumnes -AMPAS -, de tots els Centres Educatius de Rivas Vaciamadrid.

  Descripció:

  El “ Portal Rivas i-duca(Obri en nova finestra) ” és un projecte que ha permès desenvolupar un lloc d'encontre de la comunitat escolar del municipi de Rivas Vaciamadrid, així com un lloc d'accés a recursos, ajudes i altres servicis tant de la Comunitat de Madrid com del Ministeri d'Educació i Ciència. La solució es basa en la realització d'un portal web accessible, en el qual professors, alumnes, pares, associacions de qualsevol d'estos col·lectius, etc. tinguen els seus espais de treball i relació, de manera que es desenvolupen llocs d'encontre entre les diferents persones involucrades en l'educació.

  El desenvolupament de les tecnologies Web 2.0 ha permès a Rivas Vaciamadrid crear un territori virtual en el qual es puga consultar, utilitzar i compartir la informació i el coneixement, dirigit a la Comunitat Educativa - Estudiants, Educadors i Famílies- a fi de que facen un ús adequat de les ferramentes i servicis que les noves Tecnologies de la Informació i el Coneixement oferixen.

  Requisits:

  Actualment el sistema es troba instal·lat en un servidor amb les següents característiques:

  • 2 Processadors.
  • 2.2 Gb de memòria
  • Disc dur amb capacitat de 20 Gb.

  Referent a sistemes operatius, BBDD, etc. les configuracions suportades pel sistema són les següents:

  • Sistemes Operatius suportats: Microsoft Windows 2003 Server i Enterprise, Xarxa Hat Enterprise Linux, Suse Enterprise Linux, Novella OpenServer, Sun Solaris, VMware Virtualization Programari.
  • BBDD suportades: My SQL, Possgress, Oracle, etc.
  Subscripcions

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
Responsable