Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Portal Rivas I-Duca

 • Nomeni Abreujat:
  rivaseduca
  Resum:
  Portal web accessible, en el qual professors, alumnes, pares, associacions de col·lectius, tinguin els seus espais de treball i relació, de manera que es desenvolupin llocs d'encontre entre les diferents persones involucrades a l'educació.
  Destinataris:
  Ciutadà
  Organismes Responsables:
  Madrid
  Ajuntament de Rivas-Vaciamadrid
  Contacto:

  Carlos Alberto Martín Sierra
  Tècnic de Modernització Administrativa i Atenció a la Ciutadania
  camartin@rivas-vaciamadrid.org

  Tipus de Solució:
  Bona Pràctica
  Estat de la Solució:
  Implantació
  Àrea orgànica:
  Local
  Àrea tècnica:
  Tramitació electrònica
  Àrea funcional:
  Educació, cultura i esports
  Llicencia:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic

  Descripció

  La intenció principal del Portal no era la creació d'espais virtuals a cada Centre Educatiu, com si fossin compartiments estancs, sinó la construcció dinàmica d'un únic TERRITORI VIRTUAL, gestionat per les Associacions de Mares i Pares d'Alumnes -AMPAS -, de tots els Centres Educatius de Rivas Vaciamadrid.

  Descripció:

  El “ Portal Rivas i-duca(Obre en nova finestra) ” és un projecte que ha permès desenvolupar un lloc d'encontre de la comunitat escolar del municipi de Rivas Vaciamadrid, així com un lloc d'accés a recursos, ajudes i altres serveis tant de la Comunitat de Madrid com del Ministeri d'Educació i Ciència. La solució es basa en la realització d'un portal web accessible, en el qual professors, alumnes, pares, associacions de qualsevol d'aquests col·lectius, etc. tinguin els seus espais de treball i relació, de manera que es desenvolupin llocs d'encontre entre les diferents persones involucrades a l'educació.

  El desenvolupament de les tecnologies Web 2.0 ha permès a Rivas Vaciamadrid crear un territori virtual en el qual es pugui consultar, utilitzar i compartir la informació i el coneixement, dirigit a la Comunitat Educativa - Estudiants, Educadors i Famílies- a fi de que facin un ús adequat de les eines i serveis que les noves Tecnologies de la Informació i el Coneixement ofereixen.

  Requisits:

  Actualment el sistema es troba instal·lat en un servidor amb les següents característiques:

  • 2 Processadors.
  • 2.2 Gb de memòria
  • Disc dur amb capacitat de 20 Gb.

  Referent a sistemes operatius, BBDD, etc. les configuracions suportades pel sistema són les següents:

  • Sistemes Operatius suportats: Microsoft Windows 2003 Server i Enterprise, Xarxa Hat Enterprise Linux, Suse Enterprise Linux, Novella OpenServer, Sun Solaris, VMware Virtualization Programari.
  • BBDD suportades: My SQL, Possgress, Oracle, etc.
  Subscripcions

  En aquesta àrea podrà donar-se de alta per rebre les notificacions de canvis que es realitzin en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introdueixi l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introdueixi l'email per donar-se de baixa de la subscripció.
Responsable