Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

REUNIX-TE: El Servici Comú de Reunions Virtuals de la Xarxa SARA

 • Nomene Abreujat:
  REUNIX-TE
  Accessos Directes:
  Accés al Servici Reunix-te (Obri en nova finestra)
  Resum:
  REUNIX-TE, el Servici Comú de Reunions Virtuals de la Xarxa SARA, oferix ferramentes col·laboratives, a totes les Administracions Públiques, amb la finalitat de rendibilitzar el treball en equip, contribuir a disminuir el gasto en les Administracions Públiques, evitant desplaçaments, i afavorir la disminució de la petjada de carboni generada per les Administracions
  Destinataris:
  Qualsevol Administració Pública
  Organismes Responsables:
  Ministeri de Política Territorial i Funció Pública
  Secretaria d'Estat de Funció Pública
  Secretaria General d'Administració Digital
  Manera d'Ús:
  Servici en xarxa per a usuari final
  Contacte:

  Suport Reunete: reunete.redsara@seap.minhap.es

   

   

   

   

  Tipus de Solució:
  Aplicació
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea tècnica:
  Servicis horitzontals per a les AA.PP
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Públic
  Llicència:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic

  Descripció

  REUNIX-TE, el Servici Comú de Reunions Virtuals de la Xarxa SARA, oferix ferramentes col·laboratives, a totes les Administracions Públiques,  amb la finalitat de rendibilitzar el treball en equip, contribuir a disminuir el gasto en les Administracions Públiques, evitant desplaçaments, i afavorir la disminució de la petjada de carboni generada per les Administracions. Les seues funcionalitats són:

  Videocolaboración Personal: Veu i vídeo multidireccional sobre IP, missatgeria instantània, compartició d'arxius i aplicacions, compartició de pissarra electrònica,  control remot, navegació conjunta, xat, gravació de sessió.

  Webcall per a suports i ajuda en línia en pàgines web

  Connexió de sales tradicionals de Videoconferència: mitjançant protocol H.323/SIP

  Forma't: plataforma comuna d'e-learning per a formació, gestió del coneixement i desenvolupament curricular, orientat a formació formal i no formal. Es basa en Moodle integrat amb mòdul de videoconferència, el qual es pot cedir de manera independent.

  Col·labora: completa el cicle de vida d'una reunió i/o formació establint  grups de treball, xarxes col·laboratives professionals  (Social Learning) mitjançant compartició de fitxers, blog, tauló, vistes, etc.

  Reproduïx: permet l'emmagatzematge, gestió i reproducció de videos baix demanda mitjançant streaming.

  Documenta: documentació associada a reunions, aplicació d'inventari de sales i sistemes de videoconferència, etc.

   

  Projecte cofinançat amb fons FEDER

  Notícies

  29 June 2015

  Discurs de la Directora de l'Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) a tots els empleats mitjançant REUNIX-TE. Desplegar acordeon

  El passat 29 de Juny de 2015 la Directora de l'Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) es va dirigir a tots els empleats utilitzant la retransmissió en temps real oferida per REUNIX-TE. La difusió va ser un èxit i va haver-hi diverses felicitacions per part dels participants.

  19 February 2015

  Nou Portal REUNIX-TE a través de Xarxa SARA. Desplegar acordeon

  En el marc del projecte REUNIX-TE (Servici Comú de Reunions Virtuals per a les Administracions Públiques) es posa en marxa un nou Portal que inclou les següents funcionalitats:

  Forma't: plataforma comuna d'e-learning per a formació, gestió del coneixement i desenvolupament curricular, orientat a formació formal i no formal. Es basa en Moodle integrat amb mòdul de videoconferència, el qual es pot cedir de manera independent.

  Col·labora: completa el cicle de vida d'una reunió i/o formació establint  grups de treball, xarxes col·laboratives professionals  (Social Learning) mitjançant compartició de fitxers, blog, tauló, vistes, …

  Reproduïx: permet l'emmagatzematge, gestió i reproducció de videos baix demanda mitjançant streaming.

  Este portal en una primera fase serà accessible només a través de Xarxa SARA.

  Si s'accedix a través d'Internet, es tindrà únicament accés a la videoconferència i ferramentes col·laboratives.

  30 May 2013

  Estudi per a la interoperabilitat de sales i sistemes de videoconferència. Desplegar acordeon

  En el marc del projecte REUNIX-TE (servici comú de reunions virtuals per a les Administracions Públiques de la Xarxa SARA), s'ha licitat un "Estudi per a la interoperabilitat de sales i sistemes de videoconferència" de les diferents Administracions Públiques.

  Actualment els diferents organismes de l'AGE i CCAA compten amb sales i/o sistemes destinats a la realització de videoconferència. Aquestes sales i/o sistemes es basen en solucions de diferents fabricadores, la qual cosa fa, en alguns casos, que la configuració i/o la tecnologia entre les mateixes tinga problemes de compatibilitat no puguen interoperar moltes d'elles entre si. Davant esta situació, des del MINHAP es pretén estudiar una solució que afavorisca la interoperabilitat entre els diferents sistemes, amb la finalitat d'afavorir la visibilitat i la interoperabilitat entre els mateixos, realitzar el disseny i un pilot d'una possible solució.

  Resum dels treballs:

  1. Realitzar un inventari de sales i sistemes de Videoconferència de les Administracions Públiques identificant: aspectes tècnics, responsables, ubicació de la sala, etc. Este inventari serà ja, en si mateix, una ferramenta útil doncs es posarà a la disposició de tots els participants. L'inventari pretén tindre continuïtat en el temps com un instrument per a l'ús de qualsevol Administració Pública.
  2. Anàlisi de les dades de l'inventari i estudi de compatibilitat
  3. Proposta de disseny de la solució
  4. Pilot amb 3 sistemes de videoconferència diferents.

  Subscripcions

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  PAe - Gestió de Subscripcions

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.
Punt d'Accés General
Punt d'Accés General
Responsable