Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

REUNEIX-TE: El Servei Comú de Reunions Virtuals de la Xarxa SARA

 • Nomeni Abreujat:
  REUNEIX-TE
  Accessos Directes:
  Accés al Servei Reuneix-te (Obre en nova finestra)
  Resum:
  REUNEIX-TE, el Servei Comú de Reunions Virtuals de la Xarxa SARA, ofereix eines col·laboratives, a totes les Administracions Públiques, amb la finalitat de rendibilitzar el treball en equip, contribuir a disminuir la despesa en les Administracions Públiques, evitant desplaçaments, i afavorir la disminució de la petjada de carboni generada per les Administracions
  Destinataris:
  Qualsevol Administració Pública
  Organismes Responsables:
  Ministeri de Política Territorial i Funció Pública
  Secretaria d'Estat de Funció Pública
  Secretaria General d'Administració Digital
  Manera d'Ús:
  Servei en xarxa per a usuari final
  Contacte:

  Suport Reunete: reunete.redsara@seap.minhap.es

   

   

   

   

  Tipus de Solució:
  Aplicació
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea tècnica:
  Serveis horitzontals per les AA.PP
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Públic
  Llicència:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic

  Descripció

  REUNEIX-TE, el Servei Comú de Reunions Virtuals de la Xarxa SARA, ofereix eines col·laboratives, a totes les Administracions Públiques,  amb la finalitat de rendibilitzar el treball en equip, contribuir a disminuir la despesa en les Administracions Públiques, evitant desplaçaments, i afavorir la disminució de la petjada de carboni generada per les Administracions. Les seves funcionalitats són:

  Videocolaboración Personal: Veu i vídeo multidireccional sobre IP, missatgeria instantània, compartició d'arxius i aplicacions, compartició de pissarra electrònica,  control remot, navegació conjunta, xat, enregistrament de sessió.

  Webcall per a suports i ajuda en línia en pàgines web

  Connexió de sales tradicionals de Videoconferència: mitjançant protocol H.323/SIP

  Forma't: plataforma comuna d'e-learning per a formació, gestió del coneixement i desenvolupament curricular, orientat a formació formal i no formal. Es basa en Moodle integrat amb mòdul de videoconferència, el qual es pot cedir de manera independent.

  Col·labora: completa el cicle de vida d'una reunió i/o formació establint  grups de treball, xarxes col·laboratives professionals  (Social Learning) mitjançant compartició de fitxers, blog, tauló, vistes, etc.

  Reprodueix: permet l'emmagatzematge, gestió i reproducció de videos sota demanda mitjançant streaming.

  Documenta: documentació associada a reunions, aplicació d'inventari de sales i sistemes de videoconferència, etc.

   

  Projecte cofinançat amb fons FEDER

  Notícies

  29 June 2015

  Discurs de la Directora de l'Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) a tots els empleats mitjançant REUNEIX-TE. Desplegar acordeon

  El passat 29 de Juny de 2015 la Directora de l'Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) es va dirigir a tots els empleats utilitzant la retransmissió en temps real oferta per REUNEIX-TE. La difusió va ser un èxit i va haver-hi diverses felicitacions per part dels participants.

  19 February 2015

  Nou Portal REUNEIX-TE a través de Xarxa SARA. Desplegar acordeon

  En el marc del projecte REUNEIX-TE (Servei Comú de Reunions Virtuals per a les Administracions Públiques) s'engega un nou Portal que inclou les següents funcionalitats:

  Forma't: plataforma comuna d'e-learning per a formació, gestió del coneixement i desenvolupament curricular, orientat a formació formal i no formal. Es basa en Moodle integrat amb mòdul de videoconferència, el qual es pot cedir de manera independent.

  Col·labora: completa el cicle de vida d'una reunió i/o formació establint  grups de treball, xarxes col·laboratives professionals  (Social Learning) mitjançant compartició de fitxers, blog, tauló, vistes, …

  Reprodueix: permet l'emmagatzematge, gestió i reproducció de videos sota demanda mitjançant streaming.

  Aquest portal en una primera fase serà accessible només a través de Xarxa SARA.

  Si s'accedeix a través d'Internet, es tindrà únicament accés a la videoconferència i eines col·laboratives.

  30 May 2013

  Estudi per a la interoperabilitat de sales i sistemes de videoconferència. Desplegar acordeon

  En el marc del projecte REUNEIX-TE (servei comú de reunions virtuals per a les Administracions Públiques de la Xarxa SARA), s'ha licitat un "Estudi per a la interoperabilitat de sales i sistemes de videoconferència" de les diferents Administracions Públiques.

  Actualment els diferents organismes de l'AGE i CCAA compten amb sales i/o sistemes destinats a la realització de videoconferència. Aquestes sales i/o sistemes es basen en solucions de diferents fabricadores, la qual cosa fa, en alguns casos, que la configuració i/o la tecnologia entre les mateixes tingui problemes de compatibilitat no puguin interoperar moltes d'elles entre si. Davant aquesta situació, des del MINHAP es pretén estudiar una solució que afavoreixi la interoperabilitat entre els diferents sistemes, amb la finalitat d'afavorir la visibilitat i la interoperabilitat entre els mateixos, realitzar el disseny i un pilot d'una possible solució.

  Resum dels treballs:

  1. Realitzar un inventari de sales i sistemes de Videoconferència de les Administracions Públiques identificant: aspectes tècnics, responsables, ubicació de la sala, etc. Aquest inventari serà ja, en si mateix, una eina útil doncs es posarà a la disposició de tots els participants. L'inventari pretén tenir continuïtat en el temps com un instrument per a l'ús de qualsevol Administració Pública.
  2. Anàlisi de les dades de l'inventari i estudi de compatibilitat
  3. Proposta de disseny de la solució
  4. Pilot amb 3 sistemes de videoconferència diferents.

  Subscripcions

  En aquesta àrea podrà donar-se de alta per rebre les notificacions de canvis que es realitzin en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  PAe - Gestió de Subscripcions

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introdueixi l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Introdueixi l'email per donar-se de baixa de la subscripció.
Punt d'Accés General
Punt d'Accés General
Responsable