Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Registre d'entrada i sortida

 • Nomeni Abreujat:
  REGWEB
  Resumeixen:
  REGWEB és una aplicació per gestionar registres presencials d'entrada i sortida d'un organisme. L'eina genera un nombre de registre i un segell amb les dades del registre (oficina, data i hora) que es pot imprimir sobre el document registrat. Tots els registres s'emmagatzemen en base de dades per a consultes posteriors. L'aplicació permet gestionar diferents oficines i assignar usuaris de registre a cadascuna d'elles.
  Destinataris:
  AGE , CCAA , Entidades Locales
  Organismos Responsables:
  Modo de Uso:
  Producte instal·lable
  Contacte:

  Felip Salas Suau
  Jefe de Área de Govern Digital Fundació Balear Innovació i Tecnologia (FBIT)
  971784974 Ext. 84974
  fsalas@fundaciobit.org

  Tipus de Solució:
  Aplicació de Fonts Obertes
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Autonòmic
  Àrea tècnica:
  Gestió de serveis i sistemes
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Público
  Llicència:
  GPL (GNU General Public License)
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic
  Llenguatge de Programació:
  J2EE , JSP
  Sistema Operatiu:
  Unix

  Descripció

  REGWEB és una aplicació per gestionar registres presencials d'entrada i sortida d'un organisme. L'eina genera un nombre de registre i un segell amb les dades del registre (oficina, data i hora) que es pot imprimir sobre el document registrat. Tots els registres s'emmagatzemen en base de dades per a consultes posteriors. L'aplicació permet gestionar diferents oficines i assignar usuaris de registre a cadascuna d'elles. A més permet modificar registres efectuats, així com generar oficis de remissió entre oficines.


  A nivell de serveis REGWEB ofereix un API de desenvolupament per generar de forma automàtica registres d'entrada i de sortida així com consultes de registres efectuats. A més ofereix la possibilitat de programar accions a realitzar quan s'efectuen registres sobre determinades oficines.


  Característiques principals:

  • Generació de nombres de registre i segells.
  • Gestió d'oficines de registre, organismes i usuaris.
  • Consultes i modificacions de registres efectuats.
  • Generació d'oficis de remissió.
  • API de desenvolupament per generar registres automàtics.
  • Execució de tasques programades segons registres efectuats en determinades oficines.
  • Enregistrament de macros per a la creació ràpida de registres.

  Notícies

  24 July 2017

  REGWEB obté la certificació SIR Desplegar acordeon

  La Secretaria General d'Administració Digital ha certificat que l'aplicació REGWEB v3.1 compleix amb les condicions necessàries per a l'intercanvi de registres a través del Sistema d'Interconnexió de Registres (SIR).

   

  Mitjançant l'obtenció de la certificació per part de la implantació de REGWEB v3.1 en el Govern dels Illes Balears es possibilita la interconnexió a SIR del Govern dels Illes Balears i es facilita el procés de certificació a la resta d'administracions que estan usant o que vagin a implantar la solució.

   

  L'aplicació REGWEB és una aplicació de registre desenvolupada i impulsada pel Govern dels Illes Balears. Està especialment dissenyada per a la seva reutilització en altres administracions, fet que es corrobora amb l'obtenció del tercer premi en la categoria regional del concurs “Sharing and Reuse Awards” convocat per la Comissió Europea a través del programa ISA.

   

  REGWEB està disponible per a la seva implantació en qualsevol entitat i el codi font es pot descarregar a través de l'àrea àrea de descàrregues la solució en el CTT .

  07 April 2017

  La comissió europea premia l'aplicació REGWEB Desplegar acordeon

  L'aplicació REGWEB(Obre en nova finestra) , pensada per gestionar els registres d'entrada i sortida i que ja s'utilitza en 14 administracions públiques de les Illes Balears, consiguio el 3r premio a la millor reutilización de solución tecnologica en la categoria regional.

  El concurs “Sharing and Reuse Awards”, convocat per la Comissió Europea a través del programa ISA, premia la reutilització de programari en el sector públic. Així, Regweb obté un certificat d'excel·lència, a més del reconeixement com una de les quatre millors propostes de les presentades en aquesta categoria.

  Els principals avantatges del sistema REGWEB són d'una banda, la possibilitat de digitalitzar la documentació al moment que entra a l'administració permetent així realitzar una gestió totalment electrònica dels procediments administratius. D'altra banda, també ofereix la possibilitat de registrar documents electrònicament a partir de la seu electrònica de l'administració. Finalment es té previst la seva certificació dins d'un sistema d'interconnexió de registres estatal, la qual cosa permetrà poder fer intercanvis de registres electrònicament i així millorar la comunicació entre administracions i per tant oferir un servei més eficient a la ciutadania.  Subscripcions

  En aquesta àrea podrà donar-se de alta per rebre les notificacions de canvis que es realitzin en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introdueixi l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introdueixi l'email per donar-se de baixa de la subscripció.
Responsable