Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Llibre del Registre Electrònic General de l'AGE

 • Descripció Funcional

  REGAGE és el Llibre del Registre Electrònic General de l'AGE en el qual es realitza el seient de documents que siguin presentats o que es rebin en qualsevol òrgan administratiu, Organisme públic o Entitat vinculat o dependent a aquests en el marc de l'AGE. També es poden anotar en el mateix, la sortida dels documents oficials dirigits a altres òrgans o particulars. Aquest llibre respon al que es disposa en l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

  Per tant, el seu ús s'ofereix en l'àmbit de l'Administració General de l'Estat (AGE).

  El Servei Web que ofereix REGAGE posa a disposició dues operacions:

  • Registrar sense incloure el justificant.
  • Consultar el detall d'un registre sense incloure el justificant.

  La generación del justificante del registro recae en la aplicación de registro que se integra con el libro del Registro Electrónico General de la AGE, REGAGE.

  COM INTEGRAR-SE AMB REGAGE

  REGAGE és una base de dades que allotja el llibre únic del Registre Electrònic General de l'AGE, és a dir, en ella s'emmagatzemen tots els seients registrals de les diferents aplicacions de registre integrades amb REGAGE. Per materialitzar aquesta integració i permetre a les aplicacions, bé registrar, bé consultar els seients realitzats, es posen a disposició uns Serveis Web amb dues operacions: registrar i consultar.

   

  Descripció Tècnica

Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
Responsable