Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Gestió de Recursos Administratius de la Secretaria d'Estat d'Administracions Públiques

 • Nomeni Abreujat:
  RecursosAdmin
  Resum:
  Aplicació web per a la gestió de recursos administratius i contenciós-administratius que arriben a l'organisme, amb seguiment dels diferents passos de la seva tramitació, llista d'interessats, dates d'inici, tràmits i tancament, generació automàtica de documents associats a la tramitació, etc.
  Destinataris:
  Qualsevol Administració Pública
  Organismes Responsables:
  Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital
  Secretaria d'Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial
  Secretaria General d'Administració Digital
  Manera d'Ús:
  Servei en xarxa per a usuari final
  Contacte:

  gestion.recuradmin@seap.minhap.es

  Tipus de Solució:
  Aplicació
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea tècnica:
  Tramitació electrònica
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Públic
  Llicència:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic
  Llenguatge de Programació:
  JAVA
  Sistema Operatiu:
  Qualsevol

  Descripció

  L'objectiu és disposar una eina per a la gestió centralitzada de tots els recursos administratius interposats davant l'organisme, independentment de la tipologia dels mateixos, servint tant de registre dels recursos que es tramiten com per automatitzar en tant que sigui possible les tasques de gestió relacionades amb aquests recursos.

  D'aquesta manera s'eliminen les tecnologies ofimàtiques obsoletes utilitzades tradicionalment per a la gestió dels recursos administratius, facilitant el manteniment del sistema i permetent la seva implantació en qualsevol entorn tecnològic.

  L'aplicació és completament configurable quant a tipus de recursos, plantilles de documents, tràmits a realitzar i altres aspectes de gestió, adaptant-se plenament a les particularitats de cada organisme.

  La possibilitat d'albergar la documentació electrònica vinculada als recursos administratius permet un important estalvi per la reducció de l'ús del paper.

  A més s'aconsegueix major productivitat en l'acompliment dels tramitadors de recursos, gràcies a les capacitats de filtrat i cerca d'informació, generació automàtica de documents, etc.

  Subscripcions

  En aquesta àrea podrà donar-se de alta per rebre les notificacions de canvis que es realitzin en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introdueixi l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introdueixi l'email per donar-se de baixa de la subscripció.
Responsable