Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Gestor d'Expedients Corporatiu

 • Nomene Abreujat:
  PLATEA
  Resumixen:
  Facilitar als departaments una ferramenta que possibilite l'automatització i tramitació electrònica dels expedients administratius.
  Destinataris:
  Ciutadà , Qualsevol Administració Pública , Empresa
  Organismes Responsables:
  COMUNITAT AUTÒNOMA DE CANÀRIES
  Manera d'Ús:
  Servici en xarxa per a usuari final
  Contacte:

  Juan Carlos García Alberto

  922592047

  jgaralb@gobiernodecanarias.org

  Francisco Eugenio Baute
  922477062
  feugbau@gobiernodecanarias.org
   

   

   

  Tipus de Solució:
  Bona Pràctica
  Estat de la Solució:
  Implantació
  Àrea orgànica:
  Autonòmic
  Àrea tècnica:
  Tramitació electrònica , Suport a la tramitació electrònica
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Públic
  Llicència:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic
  Llenguatge de Programació:
  J2EE

  Descripció

  Situació de partida i origen de la iniciativa

  La Llei 11/2007 reconeix als ciutadans el dret a conéixer per mitjans electrònics l'estat de tramitació dels procediments en els quals siguen interessats. Dita dreta, obliga als departaments disposar d'un o diversos gestors d'expedients.

  El Govern de Canàries, per a complir amb este dret, va posar en marxa el projecte d'un gestor d'expedients corporatiu, oferint amb açò la possibilitat d'implementar i utilitzar PLATEA pels departaments sense gasto cap.

  Objectius

  • Facilitar als departaments una ferramenta que possibilite l'automatització i tramitació electrònica dels expedients administratius.
  • Integrar la gestió electrònica de procediments amb la plataforma PLATÍ d'interoperabilitat corporativa en el Govern de Canàries i altres sistemes de gestió d'expedients ja existents en altres Departaments (GexTur, Mayte, etc.).
  • Consecució efectiva del dret dels ciutadans a conéixer l'estat dels expedients per mitjans electrònics, definit en l'article 6 de la Llei 11/2007.

  Principals dificultats i aspectes clau per a la implantació

  • Es recomana utilitzar un motor de workflow adequat a les necessitats de l'organització i que permeta accions complexes com desfer fases, gestió d'esdeveniments i relacionar expedients.
  • Simplificar prèviament tots els procediments a modelar en la ferramenta de gestió, per a facilitar el procés posterior de disseny i parametrització d'expedients.
  • Dificultat derivada de l'adequació als requisits funcionals i aspectes organitzatius de cada departament, de manera que siga vàlida per a qualsevol model de negoci.
  • Les línies d'evolució giraran entorn de/entorn de modelar totes les sub/famílies, suportar modelatge d'esdeveniments configurables associats a cada fase/tràmit/procediment, funcionalitats avançades en la tramitació d'expedients i integració amb nous servicis de PLATÍ.
  Subscripcions

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.
Responsable

Enllaços d'interésSoluciones Relacionades