Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

PICS - Punts d'Interés de la Ciutat

 • Nomene Abreujat:
  PICS
  Accessos Directes:
  Accés principal a PICS
  Resum:
  Descobrix la ciutat i els seus barris amb esta nova aplicació web que mostra els principals punts d'interés de Barcelona. Espais naturals i urbans, museus i centres d'estudis i investigació per a conéixer i situar en el mapa de la ciutat. Endinsa't en els deu districtes de Barcelona.
  Destinataris:
  Ciutadà
  Organismes Responsables:
  Barcelona
  Ajuntament de Barcelona
  Manera d'Ús:
  Producte instalable
  Contacte:

  github@bcn.cat

  Tipus de Solució:
  Aplicació de Fonts Obertes
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Local
  Àrea tècnica:
  Llocs web, seus electròniques i atenció al ciutadà
  Àrea funcional:
  Educació, cultura i esports
  Llicencia:
  GPL (GNU General Public License)
  Nivell Interoperabilitat:
  Organitzatiu

  Descripció

  El Pla “Barcelona Ciutat Digital 2017-2020, Transició cap a la sobirania tecnològica”, aposta pels estàndards oberts i el programari lliure, així com l'ús de tecnologies multiplataforma com esta nova aplicació web app progressiva, seguint l'exemple dels mitjans més innovadors en periodisme digital. La nova aplicació dels Punts d'Interés de la Ciutat, que permet consultar tota la informació de llocs destacats en el conjunt de districtes de Barcelona, ha sigut desenvolupada per l'Institut Municipal d'Informàtica (IMI) i el departament de Comunicació Digital amb la colaoración de la regidoría d'empresa i turisme i l'empresa Robot Innocent. El conjunt de tecnologies utilitzades ha permès crear un producte tecnològic innovador que aporta a l'usuari els avantatges d'una app mòbil i els avantatges d'una pàgina web. La web app és accessible des del nou directori d'aplicacions municipals http://barcelona.cat/apps/). Si es consulta a través d'un dispositiu Apple o Android, l'aplicació mostra automàticament un aspecte que concorda amb la resta de les apps instal·lades. SI l'usuari dona el seu permís, s'instal·la un accés directe en l'escriptori del mòbil per a accedir com si d'una aplicació normal es tractara. L'aplicació permet accedir a la llista de llocs destacats de cada districte, consultar els continguts per categories temàtiques i veure els seus punts d'interés preferits i no fa faltada connexió a Internet.

  Subscripcions

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.
Responsable

Enllaces d'interésSoluciones Relacionades