Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Passarel·la de pagaments

 • Nomene Abreujat:
  pagaments
  Resumixen:
  Esta plataforma facilita la implantació del pagament telemàtic en les aplicacions que gestionen tràmits que comporten el pagament de taxes, en els Organismos de l'Administració General de l'Estat.
  Destinataris:
  AGE
  Organismos Responsables:
  Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital
  Secretaria d'Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial
  Secretaria General d'Administració Digital
  Modo de Uso:
  Servici en xarxa integrable en aplicacions del client
  Contacte:

  Centre d'Atenció a Integradors i Desarrolladores (CAID):

  Els recordem que este Centre d'Atenció és accessible NOMÉS PER A DESENVOLUPADORS D'APLICACIONS DE LES ADMINISTRACIONS PUBLIQUES.

  Per a comunicar una incidència o sol·licitud de suport al Centre d'Atenció a Integradors i Desarrolladores (CAID) òmpliga el formulari Web d'obertura de sol·licituds de suport tècnic.(Obri en nova finestra)

  Horari de  Dilluns  a Dijous de 08:30 a 18:30 i  divendres 08:30 15:00.

  Tipus de Solució:
  Infraestructura o servici comú
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea tècnica:
  Servicis horitzontals per a les AA.PP , Gestió econòmica i financera , Soporte a la tramitació electrònica
  Àrea funcional:
  Economia i Finances , Govern i Sector Público , Documentos Personales
  Llicencia:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic
  Llenguatge de Programació:
  JAVA , J2EE
  Sistema Operatiu:
  Linux

  Descripció

  La passarel·la de pagaments pretén facilitar al ciutadà el pagament de les taxes relacionades amb tràmits amb l'Administració General de l'Estat a través d'Internet.

  La passarel·la de pagaments permet a l'organisme donar un servici de pagament telemàtic de taxes al Ciudadano a través d'Internet. Amb açò, es facilita al ciutadà la gestió que ha de realitzar, ja que, unit al tràmit electrònic, pot realitzar el pagament corresponent de manera senzilla i sense haver de desplaçar-se a l'entitat corresponent.

  El projecte, actualment, té un únic model de servici, que és el Servici “epago”. El Servici “epago” és un servici de pagament centralitzat a través de servici web. L'organisme no necessita implantar res en la seua infraestructura.

  La passarel·la permet el pagament de taxes a l'AEAT així com la consulta dels pagaments i la verificació del Nombre de Referència Complet (NRC).

  També s'oferix una solució centralitzada per a la gestió i consultes d'informes de la passarel·la (ePago-Gestió). Cada Organisme usuari d'ePago disposarà d'accés a l'aplicació Web de gestió.

  Requisits:

  El projecte està basat en telefonades a servicis web. Per tant, no es requerix programari ni maquinari específic.

  Sí es requerix un certificado de servidor: És necessari que els organismes posseïsquen un certificat de persona física, jurídica o de component emès per alguna autoritat de les homologades per l'AEAT. A més cal enviar el nombre de sèrie i la part pública d'este certificat en els tràmits d'autorització d'ús del servici de l'AEAT. Este certificat s'usa en les comunicacions SCSP que es produïxen amb l'AEAT.

  El ciutadà pot usar per a identificar-se en la seua relació amb l'Administració Pública Certificación digital, cl@ve Pin o cl@ve Permanente.

  Notícies

  25 April 2018

  Inscripcions realitzades en els processos selectius de la A.G.I. a través de la Passarel·la de Pagaments. Desplegar acordeon

  Durant el primer trimestre de 2018, s'han realitzat més de 82.000 pagaments electrònics per a la inscripció en algun dels processos selectius oberts que possibiliten l'accés a l'Administració General de l'Estat.

  El servici facilita la matriculació al ciutadà 24/7 des d'un dispositiu amb connexió a Internet, evitant-li  un estalvi de temps i desplaçament als punts d'inscripció i per a l'administració la simplificació de la gestió administrativa.

  09 February 2017

  Nous mètodes: permeten que TOTS els pagaments puguen ser electrònics Desplegar acordeon

  Està en producció el nou desenvolupament de la Passarel·la de Pagaments, permet realitzar TOTS els pagaments de les taxes d'una forma electrònica. Els nous mètodes admeten que un empleat públic autoritzat de l'organisme en nom de l'ordenant del pagament, puga fer el pagament de la taxa corresponent a la seua gestió. Si el ciutadà decidix realitzar el tràmit en la Web de l'organisme la identificació la pot fer utilitzant certificació electrònica o Cl@ve PIN.

  01 January 2016

  Noves funcionalitats de la Passarel·la de Pagaments Desplegar acordeon

  S'ha modificat el procediment perquè el pagament de taxes es puga realitzar amb Codi Internacional de Compte Bancari (I.B.A.N.).

  S'ha adaptat l'aplicació al format de firma electrònica. Per al pagament en compte i per al pagament amb targeta s'utilitza el format CAdES (CMS Advanced Electrónic Signatures) en la seua especificació bàsica (classe EPES) en manera explicite o dettached (no s'inclouen les dades firmades en la pròpia firma).

  06 July 2012

  Formularis CAID Desplegar acordeon

  El 5 de juliol s'ha actualitzat la versió del formulari WEB de sol·licitud de suport tècnic al CAID.

  S'accedix al mateix des del portal PAe-CTT mitjançant un enllaç situat en l'apartat d'Enllaços Relacionats   de les pàgines de servicis comuns i d'informació general de cadascun dels servicis als quals presta suport el CAID. També es pot accedir mitjançant l'enllaç https://valide.redsara.es/formularioscaid/irmenusolicitud.do

  Novetats principals:

  • S'inclou un alta prèvia d'usuari en el sistema, amb la finalitat de facilitar la creació de peticions posteriors.
  • Es pot aportar informació addicional a un cas ja obert directament a través del formulari, amb el nombre de tiquet, sense necessitat d'enviar correu electrònic.
  • En la pàgina del formulari disposen d'un enllaç al manual d'usuari per a sol·licitar suport tècnic.
  22 October 2010

  Noves entitats financeres adherides al pagament de taxes Desplegar acordeon

  79 Entidades Financieras, fonamentalment Cajas Rurales, s'han incorporat com a col·laboradores en el Pagament de Taxes, a través de la Passarel·la de Pagaments, per a la modalitat de pagament amb targeta.
  117 Entidades Financieras permeten el pagament de taxes a través de càrrec en compte.

  22 October 2010

  Organismos col·laboradors en el Projecte, operatius on-line Desplegar acordeon

  El Ministeri de Justícia té disponible el pagament de les següents taxes: Certificado de Antecedentes Penales, Certificado de Últimas Voluntades, Certificado de Contratos de
  Assegurances de Cobertura de Defunció. El Ministeri de l'Interior, la Taxa d'Inscripció
  i publicitat d'associacions i el Ministeri de la Presidència, la Inscripció
  en Proves Selectives i la verificació del NRC per a les taxes 052, 053, 054, 055, 057,
  058,  059, 060, 061 i 062. El Ministeri de Cultura, la Taxa per a la qualificació i/o la
  expedició dels certificats de qualificació de la pel·lícula o del seu avanç.
   

  22 October 2010

  El Ministeri de Cultura s'incorpora al Pagament Telemàtic Desplegar acordeon

  Des d'Octubre de 2008 el Ministeri de Cultura, ha posat a la disposició de les empreses cinematogràfiques, un conjunt d'utilitats per a la confecció i el pagament de les taxes gestionades per l'Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals. Estan disponibles en l'opció Pagaments Telemàtics d'ICAA, de la seua Oficina virtual.

  08 September 2008

  Organismes col·laboradors en el Projecte Passarel·la de Pagaments Desplegar acordeon

  El projecte compta amb la participació dels Ministeris de Cultura, Interior, Justícia, Educació, i Presidència, els Organismes Direcció general de trànsit, Direcció general de la Policia i la Guàrdia Civil, l'Oficina Espanyola de Patents i Marques i l'Agència Estatal de Seguretat Aerea.

  Subscripcions

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.
Responsable

Enllaços d'interésSoluciones Relacionades