Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Punt d'Accés General (administracion.gob.es)

 • Nomene Abreujat:
  PAG
  Accesos Directos:
  http://administracion.gob.es (Obri en nova finestra)
  Resum:
  El Punt d'Accés General (administracion.gob.es), facilita la relació dels ciutadans amb les administracions públiques en ser la porta d'entrada via internet als servicis públics.

  Està regulat per Orde HAP/1949/2014, de 13 d'octubre, per la qual es regula el Punt d'Accés General de l'Administració General de l'Estat i es crea la seua seu electrònica.
  Destinataris:
  Ciudadano
  Organismos Responsables:
  Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital
  Secretaria d'Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial
  Secretaria General d'Administració Digital
  Modo de Uso:
  Servici en xarxa per a usuari final
  Contacte:

  Subdirecció General d'Impuls de l'Administració Digital i Servicis al Ciutadà: secretaria.sgiadsc@seap.minhap.es

  Les incidències amb el PAG relatives a contingut del Portal, així com les relatives a les subscripcions a ocupació pública, o a beques, subvencions i premis, hauran de realitzar-se a través del formulari d'incidències del CAU(Obri en nova finestra)

  Tipus de Solució:
  Infraestructura o servici comú
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea tècnica:
  Sitios web, seus electròniques i atenció al ciutadà
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Público
  Llicència:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic
  Llenguatge de Programació:
  HTML , JAVA , J2EE , Servicios Web , XML
  Sistema Operatiu:
  Qualsevol

  Descripció

  El Punt d'Accés General (administracion.gob.es), facilita la relació dels ciutadans amb les administracions públiques en ser la porta d'entrada via Internet als servicis públics. És una mesura establida per CORA per a superar el fraccionament i dispersió de la informació actualment existent.

  Les principals característiques definides:

  • Orienta al ciutadà en la seua relació amb les AAPP, oferint la informació i els servicis a la seua disposició des de la perspectiva dels esdeveniments i necessitats ciutadanes.
  • Oferix de manera centralitzada ajuda a les empreses i emprenedors, mostrant de forma fàcil les alternatives que l'administració oferix per a la creació d'empreses des de la xarxa.
  • Facilita l'accés a l'a la relació dels procediments administratius de l'AGE (i de la resta d'Administracions que proporcionen les seues dades), amb indicació dels terminis màxims de durada dels mateixos, així com dels efectes que produïsca el silenci administratiu.
  • Fomenta en els ciutadans la utilització de la tramitació electrònica en facilitar l'accés als servicis electrònics mitjançant una classificació i ordenació per matèries des de la perspectiva ciutadana.
  • Fomenta la participació dels ciutadans amb la presència en xarxes socials i la retroalimentació amb base en bústies de suggeriments i opinió.

   

  Subscripcions

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.
Responsable