Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Punt d'Accés General (administracion.gob.es)

 • Nomeni Abreujat:
  PAG
  Accesos Directos:
  http://administracion.gob.es (Obre en nova finestra)
  Resum:
  El Punt d'Accés General (administracion.gob.es), facilita la relació dels ciutadans amb les administracions públiques en ser la porta d'entrada via internet als serveis públics.

  Està regulat per Ordre HAP/1949/2014, de 13 d'octubre, per la qual es regula el Punt d'Accés General de l'Administració General de l'Estat i es crea la seva seu electrònica.
  Destinataris:
  Ciudadano
  Organismos Responsables:
  Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital
  Secretaria d'Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial
  Secretaria General d'Administració Digital
  Modo de Uso:
  Servei en xarxa per a usuari final
  Contacte:

  Sotsdirecció General d'Impuls de l'Administració Digital i Serveis al Ciutadà: secretaria.sgiadsc@seap.minhap.es

  Les incidències amb el PAG relatives a contingut del Portal, així com les relatives a les subscripcions a ocupació pública, o a beques, subvencions i premis, hauran de realitzar-se a través del formulari d'incidències del CAU(Obre en nova finestra)

  Tipus de Solució:
  Infraestructura o servei comú
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea tècnica:
  Sitios web, seus electròniques i atenció al ciutadà
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Público
  Llicència:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic
  Llenguatge de Programació:
  HTML , JAVA , J2EE , Servicios Web , XML
  Sistema Operatiu:
  Qualsevol

  Descripció

  El Punt d'Accés General (administracion.gob.es), facilita la relació dels ciutadans amb les administracions públiques en ser la porta d'entrada via Internet als serveis públics. És una mesura establerta per CORA per superar el fraccionament i dispersió de la informació actualment existent.

  Les principals característiques definides:

  • Orienta al ciutadà en la seva relació amb les AAPP, oferint la informació i els serveis a la seva disposició des de la perspectiva dels esdeveniments i necessitats ciutadanes.
  • Ofereix de manera centralitzada ajuda a les empreses i emprenedors, mostrant de forma fàcil les alternatives que l'administració ofereix per a la creació d'empreses des de la xarxa.
  • Facilita l'accés a l'a la relació dels procediments administratius de l'AGE (i de la resta d'Administracions que proporcionin les seves dades), amb indicació dels terminis màxims de durada dels mateixos, així com dels efectes que produeixi el silenci administratiu.
  • Fomenta en els ciutadans la utilització de la tramitació electrònica en facilitar l'accés als serveis electrònics mitjançant una classificació i ordenació per matèries des de la perspectiva ciutadana.
  • Fomenta la participació dels ciutadans amb la presència en xarxes socials i la retroalimentació amb base en bústies de suggeriments i opinió.

   

  Subscripcions

  En aquesta àrea podrà donar-se de alta per rebre les notificacions de canvis que es realitzin en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introdueixi l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introdueixi l'email per donar-se de baixa de la subscripció.
Responsable