Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Oficina de suport a la implantació i evolució de l'Administració electrònica en la Comunitat de Madrid

 • Nomene Abreujat:
  OficinadeSoporte
  Resum:
  Servir d'unitat de suport a la DGCSyAC i ICM en les seues funcions d'impuls, millora, seguiment i avaluació dels diferents projectes d'implantació de l'Administració electrònica en la Comunitat de Madrid.
  Destinataris:
  CCAA
  Organismes Responsables:
  Contacte:

  Pepa Marín (917209357)
  pepa.marin@madrid.org  DGCSyAC 

  Alicia Acer Cristóbal (915805000)
  alicia.acero@madrid.org)  (ICM)
   

  Tipus de Solució:
  Bona Pràctica
  Àrea orgànica:
  Autonòmic
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Públic
  Llicència:
  No aplica

  Descripció

  Situació de partida i origen de la iniciativa

  La Comunitat de Madrid aposta decididament per millorar l'eficàcia, productivitat, transparència i qualitat dels servicis al ciutadà, habilitant i millorant el canal electrònic.

  En paral·lel, s'ha produït un ràpid progrés de la Societat de la Informació, desenvolupant-se múltiples projectes en diferents àmbits, que, recolzats en les Tics, estan facilitant el desenvolupament d'una Admon més eficaç i eficient. Per al suport a tot este procés, la CM es va plantejar la necessitat de disposar d'assessorament permanent i especialitzat.
   

  Objectius

  • Servir d'unitat de suport a la DGCSyAC i ICM en les seues funcions d'impuls, millora, seguiment i avaluació dels diferents projectes d'implantació de l'Administració electrònica en la Comunitat de Madrid.
  • Constituir-se com una estructura organitzativa estable i flexible, conformada per recursos experts i especialitzats, que oferisca assessorament i suport permanent en els diferents àmbits clau de desenvolupament de l'AE en la Comunitat de Madrid.

  Principals dificultats i aspectes clau per a la implantació

  • Les principals dificultats oposades en l'execució de l'Oficina deriven del fet que no existia una cultura de gestió transversal de projectes corporatius, l'amplitud i nombre d'agents i interlocutors a coordinar i controlar i la possibilitat de resistència al canvi per part dels destinataris de les iniciatives (gestors i responsables de les diferents unitats de la CM).
  • Alguns aspectes clau han sigut el desplegament d'un model organitzatiu nou que implique a totes les Conselleries i fomente la participació activa de tots els empleats amb responsabilitat en la gestió administrativa, així com la identificació d'un conjunt de ferramentes de suport i el disseny d'uns protocols clars de coordinació entre agents i comunicació i l'impuls d'una cultura de difusió d'informació i documentació.

   

  Subscripcions

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.
Punt d'Accés General
Punt d'Accés General
Responsable