Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Inventari d'Ens del sector públic estatal

 • Nomeni Abreujat:
  INVESPE
  Resum:
  Aquesta aplicació ofereix l'accés a l'Inventari d'Ens del Sector Público Estatal, constituït per totes les formes jurídiques relacionades en l'article 2 de la Llei 47/2003, de 26 de novembre, General Pressupostària, excepte l'Administració General de l'Estat, i inclou totes les Agencias Estatales constituïdes en aplicació de la Llei 28/2006, de 18 de juliol, d'Agencias Estatales per a la millora dels serveis públics. A més s'inclouen els ens del Sector Públic amb legislació específica.
  Destinataris:
  Ciudadano , Empresa , Qualsevol Administració Pública , AGE , CCAA , Entidades Locales
  Organismos Responsables:
  Modo de Uso:
  Servei en xarxa per a usuari final
  Contacte:

  Intervenció General de l'Administració de l'Estat:
  mailto:Csc@igae.minhap.es

  Tipus de Solució:
  Aplicació
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea tècnica:
  Serveis horitzontals per les AA.PP , Normalització i regulació , Soporte a la tramitació electrònica
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Públic
  Llicència:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic
  Llenguatge de Programació:
  .NET
  Sistema Operatiu:
  Windows

  Descripció

  Aquesta aplicació ofereix l'accés a l'Inventari d'Ens del Sector Públic Estatal, constituït per totes les formes jurídiques relacionades en l'article 2 de la Llei 47/2003, de 26 de novembre, General Pressupostària, excepte l'Administració General de l'Estat, i inclou totes les Agències Estatals constituïdes en aplicació de la Llei 28/2006, de 18 de juliol, d'Agències Estatals per a la millora dels serveis públics. A més s'inclouen els ens del Sector Públic amb legislació específica. 

  Per a cadascun dels Ens es proporcionen les seves dades generals i postals, l'estructura de domini, les dades economicofinanceres més significatius i el règim de control. Així mateix ofereix l'inventari dels Grups Consolidables Estatals, proporcionant per a cadascun d'ells les societats estatals que formen part del perímetre de consolidació. Com a informació addicional, proporciona informació relativa a Otros Entes participats per l'Estat: consorcis, empreses i fundacions, on figura l'Estat, directa o indirectament, com un dels components de forma minoritària. 

  L'Inventari dels Ens del Sector Públic Estatal es va iniciar amb tots aquells Ens vius a 1 de gener de 2004, i quedaran reflectides totes les variacions sobre qualsevol de les dades. L'inventari dels Grups Consolidables Estatals s'inicia a partir de la situació a 31 de desembre de 2005, segons Ordre EHA/553/2005, de 25 de febrer.

  Subscripcions

  En aquesta àrea podrà donar-se de alta per rebre les notificacions de canvis que es realitzin en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introdueixi l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introdueixi l'email per donar-se de baixa de la subscripció.
Responsable

Enllaços d'interèsSolucionis Relacionades