Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Integr@- Llibreries d'integració amb @firma i firma servidor

 • Nomene Abreujat:
  integra
  Resum:
  Integr@ és una llibreria composta per classes java, fitxers de configuració i plantilles xml que faciliten la integració d'una aplicació amb els servicis W d'@Firma.
  També conté classes que implementen funcionalitats de firma, cosignatura i contrasignatura amb diversos formats, per a realitzar firmes des de servidor de manera senzilla.
  Destinataris:
  Qualsevol Administració Pública
  Organismes Responsables:
  Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital
  Secretaria d'Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial
  Secretaria General d'Administració Digital
  Manera d'Ús:
  Producte instalable
  Contacte:

  Centre d'Atenció a Integradors i Desenvolupadors (CAID):

  Per a comunicar una incidència o sol·licitud de suport al Centre d'Atenció a Integradors i Desenvolupadors (CAID) òmpliga el formulari Web d'obertura de sol·licituds de suport tècnic(Obri en nova finestra) . Els recordem que este Centre d'Atenció és accessible NOMÉS PER A DESENVOLUPADORS D'APLICACIONS DE LES ADMINISTRACIONS PUBLIQUES. 

  Horari de Dilluns a Dijous de 08:30 a 18:30 i divendres 08:30 a 15:00.

  Si vulgues més informació sobre el servici, pot registrar-se en el Portal d'Administració Electrònica i accedir a l'àrea de continguts personalitzada.

  Tipus de Solució:
  Aplicació de Fonts Obertes
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea tècnica:
  Servicis horitzontals per a les AA.PP , Suport a la tramitació electrònica
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Públic , Documents Personals
  Llicència:
  EUPL (European Public License)
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic
  Llenguatge de Programació:
  JAVA
  Sistema Operatiu:
  Windows , Unix , Linux

  Descripció

  Integr@ és una llibreria composta per classes java, fitxers de configuració i plantilles xml que faciliten la integració d'una aplicació amb els servicis W d'@Firma.

  Disposa de les següents funcions:

  • Automatitzar les telefonades als servicis web de la plataforma @Firma (comunicació, seguretat, autorització).
  • Generador dels paràmetres o interfícies xml per als servicis de la plataforma  @Firma v5.
  • Parsear o transformar les respostes xml dels servicis d'@Firma a un conjunt de paràmetres.

  Els usuaris del joc d'integració interactuaran amb el mateix a partir d'una llibreria o API en format jar.

  Es provín de dos components de programari que puguen ser usats de forma independent: u encarregat de realitzar les peticions de servici a la plataforma @Firma i un altre que permeta transformar els paràmetres a missatges xml i viceversa.

  Per a configurar els components de programari es facilitaran fitxers de configuració externs a la llibreria de manera que siguen independents a l'entorn on s'utilitze.

  L'aplicació amb la qual es realitzarà la integració ha d'usar Java com a llenguatge de programació.

  Notícies

  24 November 2017

  Publicació de la llibreria lntegr@ 2.2.1 Desplegar acordeon

  Els comuniquem que ja es troba disponible la versió 2.2.1_000 de la llibreria Integr@ de la plataforma @firma del MINHAFP tant en format binari com el codi font.

  Poden descarregar-se la llibreria i la seua documentació associada des de la zona restringida a usuaris de les administracions públiques en la pàgina d'Integr@ en el PAE: http://administracionelectronica.gob.es/ctt/integra .

  Esta versió inclou nombroses novetats i canvis. A continuació es destaquen algunes de les principals però poden consultar el document amb tots els canvis en la pàgina de descàrregues del PAE:  http://administracionelectronica.gob.es/ctt/integra/descargas .

  Novetats principals:

  • S'afig una façana de servicis web d'invocació per a facilitar a les aplicacions la integració amb els servicis d'@firma.
  • S'afig una utilitat que permet detectar el format de firmes XML, ASN.1 i PDF.
  • S'inclou la funcionalitat de generació de firma en els formats XAdES-T, CAdES-T i PAdES-T.
  • S'afig la funcionalitat d'actualitzar firmes CAdES, XAdES i PAdES, açò és, afegir un segell de temps a aquells firmant que manquen del mateix.
  • S'afig un servici d'obtenció de segell de temps des de TS@ per als processos de generació i d'actualització de firmes.
  • Se añade la funcionalidad para validar firmas PAdES y PDF. Se incorpora la validación de la firma del sello de tiempo para los procesos de generación, actualización y validación de firmas.
  • S'ha afegit la validació del segell de temps per als processos de firma, co-firma, contra-firma i actualització de XAdES, així com per als processos d'actualització de PAdES.
  • S'afig la generació de firmes, co-firmes i contra-firmes CAdES i XAdES Baseline en els seus formats B-Level i T-Level, amb i sense política de firma, mitjançant la interfície Signer i la Façana de Firma.
  • S'afig la generació de firmes PAdES Baseline en els seus formats B-Level, amb i sense política de firma, mitjançant la interfície Signer i la Façana de Firma.
  • S'afig l'actualització de firmant de firmes CAdES i XAdES Baseline afegint-los un segell de temps a cadascun d'ells, sempre que no ho tinguera anteriorment, mitjançant la interfície Signer i la Façana de Firma.
  • S'afig la inclusió d'un diccionari de segell de temps a un document PDF segons l'estàndard PAdES Baseline, mitjançant la interfície Signer i la Façana de Firma.
  • S'afig la validació de firmant de firmes CAdES, XAdES i PAdES Baseline mitjançant la interfície Signer i la Façana de Firma.
  • .....
  17 April 2015

  Actualització d'Integr@ Desplegar acordeon

  Els informem que ha sigut actualitzada l'última versió d'Integr@ en el Portal d'Administració Electrònica (PAE): http://administracionelectronica.gob.es/ctt/integra
   
  L'actualització afecta exclusivament a les firmes en format EPES, especialment en el cas de les factures electròniques (FacturaE).
   
  A partir del dia 20/05/2015, la Plataforma @firma validarà de forma estricta l'esquema d'este format de firma. En concret, es validarà l'orde dels dels elements inclosos en l'atribut
   
  Les especificacions XAdES 1.3.2 definixen l'element SignedSignatureProperties com una llista ordenada dels següents elements, tots amb caràcter opcional:
   
  · SigningTime
  · SigningCertificate
  · SignaturePolicyIdentifier
  · SignatureProductionPlace
  · SignerRole
   
  A partir de la data indicada, es validarà de forma estricta que les ocurrències d'estos elements es realitzen en l'orde indicat. L'actualització d'Integra genera estos elements en l'orde correcte.

  En cas que no estiguen utilitzant aquest format de firmes, es recomana esperar a la següent versió que, a més d'esta correcció, inclourà noves funcionalitats.

  21 July 2014

  Actualització de la llibreria Integr@ v1.2.2_002 Desplegar acordeon

  Els comuniquem que ja es troba disponible la versió 1.2.2_002 de la llibreria Integr@ de la plataforma @firma del MINHAP.

  Es tracta d'una versió més estable que soluciona problemes coneguts en la versió inicial pel que es recomana utilitzar esta nova actualització.

  Poden descarregar-se la llibreria i la seua documentació associada des de la zona restringida a usuaris de les administracions públiques en la pàgina d'Integr@ en el PAE: http://administracionelectronica.gob.es/ctt/integra .

  Subscripcions

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
Responsable

Enllaços d'interésSoluciones Relacionades