Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content

Soluciones RelacionadasSoluciones Relacionadas

-

Expedient Digital de l'Alumne

 • Nomene Abreujat:
  iedualumno
  Resum:
  Estructura digital per a contindre les dades de l'historial acadèmic oficial d'un alumne, complint les Normes Tècniques d'Expedient Electrònic que definix l'Esquema Nacional d'Interoperabilitat (ENI). L'esquema està definit per a poder incloure informació com la identificació, l'escolarització, els acadèmics i altres dades educatives rellevants.
  Organisme promotor:
  Contacte:

  Oficina d'Interoperabilitat de Gestió Acadèmica

  interoperabilidad@mecd.es(Obri en nova finestra)

  Estat de la Solució:
  Especificació
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Subtipo de model de dades:
  Estructura d'Informació (Estàndard semàntic)
  Àrea funcional:
  Educació, cultura i esports
  Llicencia:
  EUPL (European Public License)

  Descripció

  L'Expedient Digital de l'Alumne (EDA) és un projecte desenvolupat per l'Institut Nacional de Tecnologies Educatives i de Formació del Professorat (INTEF), que fa possible el trasllat d'expedients dels alumnes, d'etapes no universitàries, entre les diferents administracions.

  L'Expedient Digital Alumne està format per un conjunt organitzat de categories i dades educatives referents a l'alumne, així com el conjunt de metadades del propi expedient electrònic. 

  • Dades d'identificació
  • Dades d'escolarització
  • Dades acadèmiques
  • Dades sobre atenció a necessitats específiques de suport educatiu
  • Altres dades educatives i de formació rellevants
  • Metadatos de l'expedient 

  Els esquemes XSD han sigut nomenats en anglés per a ampliar l'àmbit de la interoperabilitat, d'esta forma es deixa tècnicament oberta la possibilitat de transferència i portabilitat a altres sistemes de gestió de nivells d'educació superior i  fins i tot a l'àmbit europeu.

  L'esquema proposat presa com a base l'expedient electrònic de l'Esquema Nacional d'Interoperabilitat amb la qual cosa complix amb tots els criteris bàsics establits pel mateix.

  Subscripcions

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.
Responsable

Solucions RelacionadesSolucions Relacionades