Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content

Solucions RelacionadesSolucions Relacionades

-

Expedient Digital de l'Alumne

 • Nomeni Abreujat:
  iedualumno
  Resum:
  Estructura digital per contenir les dades de l'historial acadèmic oficial d'un alumne, complint les Normes Tècniques d'Expedient Electrònic que defineix l'Esquema Nacional d'Interoperabilitat (ENI). L'esquema està definit per poder incloure informació com la identificació, l'escolarització, els acadèmics i altres dades educatives rellevants.
  Organisme promotor:
  Contacte:

  Oficina d'Interoperabilitat de Gestió Acadèmica

  interoperabilidad@mecd.es(Obre en nova finestra)

  Estat de la Solució:
  Especificació
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Subtipo de model de dades:
  Estructura d'Informació (Estàndard semàntic)
  Àrea funcional:
  Educació, cultura i esports
  Llicencia:
  EUPL (European Public License)

  Descripció

  L'Expedient Digital de l'Alumne (EDA) és un projecte desenvolupat per l'Institut Nacional de Tecnologies Educatives i de Formació del Professorat (INTEF), que fa possible el trasllat d'expedients dels alumnes, d'etapes no universitàries, entre les diferents administracions.

  L'Expedient Digital Alumne està format per un conjunt organitzat de categories i dades educatives referents a l'alumne, així com el conjunt de metadades del propi expedient electrònic. 

  • Dades d'identificació
  • Dades d'escolarització
  • Dades acadèmiques
  • Dades sobre atenció a necessitats específiques de suport educatiu
  • Altres dades educatives i de formació rellevants
  • Metadades de l'expedient 

  Els esquemes XSD han estat nomenats en anglès per ampliar l'àmbit de la interoperabilitat, d'aquesta forma es deixa tècnicament oberta la possibilitat de transferència i portabilitat a altres sistemes de gestió de nivells d'educació superior i  fins i tot a l'àmbit europeu.

  L'esquema proposat presa com a base l'expedient electrònic de l'Esquema Nacional d'Interoperabilitat amb la qual cosa compleix amb tots els criteris bàsics establerts pel mateix.

  Subscripcions

  En aquesta àrea podrà donar-se de alta per rebre les notificacions de canvis que es realitzin en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introdueixi l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introdueixi l'email per donar-se de baixa de la subscripció.

Solucions RelacionadesSolucions Relacionades