Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Sistema d'Informació per a la Gestió (enviament i recepció) de Fitxers

 • Nomeni Abreujat:
  GESFICH (Gestió de Fitxers)
  Resum:
  El sistema d'informació Gestió de Fitxers (GESFICH) permet l'enviament i recepció a través d'Internet de fitxers de gran capacitat i volum entre usuaris coneguts i prèviament donats de alta. El tráfico de dades (normalment en fitxers comprimits prèviament pel propi sistema d'informació) entre usuaris es realitza de manera segura/segura en sessions SSL utilitzant-se el correu electrònic com a sistema per avisar de la recepció d'algun fitxer. Per la capacitat i volum dels fitxers el seu enviament seria impossible a través dels mitjans habituals (correu electrònic).
  Destinataris:
  Qualsevol Administració Pública
  Organismos Responsables:
  Modo de Uso:
  Servei en xarxa per a usuari final
  Contacte:

  Totes les incidències es comunicaran mitjançant el Sistema d'Informació de Notificació d'Incidències de la Intervenció General de l'Administració de l'Estat (SINOI). En cas de no disposar d'aquest mitjà, s'enviessin per correu electrònic a la següent adreça: uci@igae.minhap.es.

  Si el procediment anterior no està operatiu o si desitja aclarir un dubte o realitzar un suggeriment, pot enviar un correu a <strong><em>csc@igae.minhap.es</em></strong><em>.</em> mailto:csc@igae.minhap.es Intentarem respondre-li al més aviat possible.

  Tipus de Solució:
  Aplicació
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea tècnica:
  Infraestructura de comunicacions i missatgeria
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Público
  Llicència:
  Llicència Publica para AAPP
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic
  Llenguatge de Programació:
  J2EE , JAVA , HTML , JSP
  Sistema Operatiu:
  Unix

  Descripció

  El sistema d'informació GEStión de FICHeros (GESFICH) permet l'enviament i recepció a través d'Internet de fitxers de gran capacitat i volum entre usuaris coneguts i prèviament donats de alta. El tráfico de dades (normalment en fitxer comprimits prèviament pel propi sistema d'informació) entre usuaris es realitza de manera segura/segura en sessions SSL utilitzant-se el correu electrònic com a sistema per avisar de la recepció d'algun fitxer. Per la capacitat i volum dels fitxers el seu enviament seria impossible a través dels mitjans habituals (correu electrònic).

  Aquest sistema d'informació s'ha posat en funcionament per evitar la generació de suports físics de dades (cintes, CDs, DVDs.) de pensions o pensionistes de Classes Passives de l'Estat així com el seu posterior transport i entrega a l'usuari final (normalment terceres persones encarregades de la manipulació de les dades per confeccionar documentació de caràcter massiu) i la seva substitució per l'enviament a través d'Internet de la mateixa informació garantint a tot moment la identitat del receptor.

  La seguretat està garantida mitjançant la utilització de certificats electrònics com a mitjans d'identificació, així com la necessitat prèvia d'autorització com a usuari del sistema.

  L'accés a aquest sistema d'informació des d'Internet es realitza a través de l'escriptori personalitzat de sistemes d'informació.

  Subscripcions

  En aquesta àrea podrà donar-se de alta per rebre les notificacions de canvis que es realitzin en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introdueixi l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introdueixi l'email per donar-se de baixa de la subscripció.
Responsable

Enllacis d'interèsSolucionis Relacionades