Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Funciona - Portal de l'empleat públic

 • Nomeni Abreujat:
  Portal Funciona
  Resum:
  El Portal FUNCIONA és un portal d'intranet, que proveeix d'informació i serveis d'interès per a tot el personal de l'Administració General de l'Estat (AGE).
  Destinataris:
  AGE
  Organismes Responsables:
  Ministeri de Política Territorial i Funció Pública
  Secretaria d'Estat de Funció Pública
  Secretaria General d'Administració Digital
  Manera d'Ús:
  Servei en xarxa per a usuari final

  Contacte:

  Per a qualsevol qüestió relacionada amb el Portal Funciona o els Espais Funciona, pot contactar a través del formulari d'incidències(Obre en nova finestra)  

   

  Tipus de Solució:
  Infraestructura o servei comú
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea tècnica:
  Gestió de recursos humans
  Àrea funcional:
  Administració
  Llicencia:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic
  Llenguatge de Programació:
  HTML , JAVA , J2EE
  Sistema Operatiu:
  Linux

  Descripció

  El Portal de l'Empleat Públic FUNCIONA és un portal d'intranet, orientat a tot el personal de l'Administració General de l'Estat, que utilitza la Xarxa SARA com a mitjà de difusió dels seus serveis. Funciona es compon d'un Espai Principal que proveeix d'informació i serveis d'interès per a tots els empleats públics, com a taulons de mobilitat laboral o cerca en el Directori entre uns altres, així com l'accés a informació personal com les nòmines, dades econòmiques del Pla de Pensions o expedient personal.

   

  També es compon de minisites o petits portals, anomenats Espais Funciona, la majoria dels quals estan especialitzats en matèria de Recursos Humans i orientats a gestors de personal, que contenen els punts d'accés a les aplicacions especialitzades desenvolupades per la Sotsdirecció en aquesta matèria

  Subscripcions

  En aquesta àrea podrà donar-se d'alta per rebre les notificacions de canvis que es realitzin en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució.

  PAe - Gestió de Subscripcions

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introdueixi l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució.

  * Dono el meu consentiment perquè les dades personals que facilito puguin ser utilitzats pel Sector Públic Estatal, al portal PAe (Portal de l'Administració Electrònica) i els seus serveis associats per a la recepció d'informació i comunicacions.

  Introdueixi l'email per donar-se de baixa de la subscripció.
Responsable