Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Plataforma d'explotació de Fons Europeus

 • Resumixen:
  La plataforma d'explotació de Fons Europeus és una ferramenta que permet la gestió, per part dels diferents organismes intermedis designats, dels projectes que seran cofinançats pels Fons FEDER, a fi de corregir els principals desequilibris regionals.
  Destinataris:
  Qualsevol Administració Pública
  Organismes Responsables:
  Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital
  Secretaria d'Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial
  Secretaria General d'Administració Digital
  Contacte:

  soporte.fondos@seap.minhap.es

  Tipus de Solució:
  Aplicació
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Públic
  Llicència:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Organitzatiu

  Descripció

  La plataforma d'explotació de Fons Europeus és una ferramenta que permet la gestió, per part dels diferents organismes intermedis designats, dels projectes que seran cofinançats pels Fons FEDER, a fi de corregir els principals desequilibris regionals. Aquesta gestió comprèn: - L'aportació pels beneficiaris dels contractes i factures derivats dels projectes objecte de cofinançament. - La gestió de requeriments i aportació de documentació complementària - La identificació, preparació i verificació dels projectes certificats, contemplant la possibilitat de realitzar minoracions, renúncies o revocacions.

  Subscripcions

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.
Responsable