Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

eVisor - Aplicació de generació de còpia autèntica en paper de documents amb signatura electrònica i de justificants de signatura electrònica.

 • Nomeni Abreujat:
  eVisor
  Resum:
  L'eVisor és una aplicació web que permet la generació d'informes i justificants de signatura electrònica en format PDF o ODF que quan els signatura amb segell electrònic o els afegeix un CSV es converteixen en còpies autèntiques. Tant la petició com la respueta amb l'informe es realitzen mitjançant serveis web. L'eVisor utilitza plantilles XSL per a la generació de l'informe de tal forma que cada aplicació pot disposar d'un format o aparença específic.
  Destinataris:
  Qualsevol Administració Pública
  Organismos Responsables:
  Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital
  Secretaria d'Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial
  Secretaria General d'Administració Digital
  Modo de Uso:
  Producte instal·lable
  Contacte:

  Aplicació de fonts obertes - Sense suport oficial.

  Tipus de Solució:
  Aplicació de Fonts Obertes
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea tècnica:
  Tramitació electrònica , Servicios horitzontals per les AA.PP , Suport a la tramitació electrònica
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Público , Documentos Personales
  Llicencia:
  EUPL (European Public License)
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic
  Sistema Operatiu:
  Linux

  Descripció

  L'eVisor apropa la signatura electrònica als usuaris finals permetent generar documents llegibles en els quals s'inclogui informació de signatura. S'ofereix com a programari llest per ser instal·lat pels organismes.

  Permet la generació d'un informe de signatura, o opcionalment la generació de còpies autentiques en paper de documents electrònics signats, en format PDF o ODF. Els informes poden contenir informació associada al procés de signatura de divers tipus com el contingut signat, informació sobre el signant, data de signatura, etc.

  La generació d'aquests informes es realitza mitjançant l'aplicació de plantilles XSL personalitzables registrades en el sistema, de manera que cada organismes pot determinar com configurar la presentació de l'informe.

  En la petició de generació d'informe es passen els següents paràmetres:

  • Identificadores de l'aplicació.
  • Plantilla XSL a utilitzar.
  • Signatura que es vol visualitzar o la seva localització en un repositori. També es pot passar la resposta de la plataforma @signa després de validar una signatura.

  Opcionalment es pot incloure:

  • Document original (o la seva localització en un repositori) per si es desitja afegir al justificant.
  • CSV.
  • Indicació que l'informe sigui signat per l'eVisor, amb un certificat de segell.
  •  Codis de Barres o QR.

  Inclou una interfície gràfica d'administració:

  • Aplicaciones i Unidades Organizativas registrades en el sistema, permetent configurar diversos aspectes com les plantilles assignades, certificats per a la signatura, etc.
  • Plantillas.     
  • Plataformas @signa amb les quals interaccionarà el sistema, que pot ser la central de el ministeri o una federada pròpia.
  • Gestión de Keystores es pot realitzar la gestió dels certificats per a la realització d'operacions de signatura i validació.

   

  Notícies

  17 June 2013

  eVisor - Aplicació de generació de còpies autèntiques Desplegar acordeon

  Ens complau informar-los que ja es troba disponible la nova aplicació de generació de còpia autèntica eVisor.

  L'eVisor és una aplicació web que permet la generació de còpies autèntiques i justificants de signatura electrònica en format PDF o ODF.

  L'eVisor està basat en serveis web i utilitza plantilles XSL per a la generació dels informes de signatura de tal forma que diferents aplicacions en una mateixa instal·lació pot disposar de formats o maquetacions específics.

  La distribució de l'eVisor s'ofereix seguint el model federat d'@signatura. Els organismes que estiguin interessats en la seva utilització i instal·lació puden posar-se en contacte amb el centre de suport a través del formulari habilitat per l'eVisor a la pàgina https://valide.redsara.es/formularioscaid/irmenusolicitud.do

  Subscripcions

  En aquesta àrea podrà donar-se de alta per rebre les notificacions de canvis que es realitzin en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introdueixi l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introdueixi l'email per donar-se de baixa de la subscripció.
Responsable