Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Notificacions Electròniques

 • Nomeni Abreujat:
  eNotum
  Resumeixen:
  Complir amb la Llei 11/2007, permetent als ciutadans i empreses exercir el seu dret a escollir com volen comunicar-se amb la seva Administració.
  Destinataris:
  Ciutadà , Empresa
  Organismes Responsables:
  GENERALITAT DE CATALUNYA
  Manera d'Ús:
  Producte instal·lable
  Contacte:

  Ignasi Albors Rei
  Cap del gabinet (Consorci AOC)
  tel.: 932724000
  ialbors@aoc.cat

  Tipus de Solució:
  Aplicació
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Autonòmic
  Àrea tècnica:
  Suport a la tramitació electrònica , Tramitació electrònica
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Públic
  Llicència:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic

  Descripció

  Situació de partida i origen de la iniciativa

  Previ al canal telemàtic, les notificacions només podien practicar-se en paper. Aquesta pràctica comporta una despesa important de recursos, temps i seguretat.

  Per això, el Consorci AOC crea el servei eNotum per proporcionar una solució amb garanties legals a la notificació electrònica. Aquest projecte forma part del procés permanent d'adaptació a l'Administració Electrònica amb un doble objectiu: guanyar eficàcia i eficiència en la producció i prestació de serveis, i compartir recursos i solucions tecnològiques que contribueixin a reduir despeses.


  Objectius

  • Complir amb la Llei 11/2007, permetent als ciutadans i empreses exercir el seu dret a escollir com volen comunicar-se amb la seva Administració.
  • Immediatesa en la notificació i la seva acceptació o el rebuig: reducció dels temps de resolució dels procediments administratius.
  • Estalvi de temps i costos en l'enviament de la notificació. El servei de notificacions electròniques és un servei que s'ofereix de forma gratuïta a totes les Administracions catalanes.
  • Coneixement de l'estat de la notificació diàriament i de forma automàtica.

  Principals dificultats i aspectes clau per a la implantació

  • La principal dificultat ha estat la seguretat dels accessos a la informació de les notificacions per part dels ciutadans, així com la generació d'evidències per a la demostració fefaent dels actes del ciutadà (justificants de recepció).
  • Un aspecte clau ha estat utilitzar la tecnologia SIRI d'accés únic i autoritzat als serveis de col·laboració interadministrativa per assegurar la funcionalitat de l'aplicació i evitar accessos no permesos al motor de notificacions.
  Subscripcions

  En aquesta àrea podrà donar-se de alta per rebre les notificacions de canvis que es realitzin en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introdueixi l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introdueixi l'email per donar-se de baixa de la subscripció.
Punt d'Accés General
Punt d'Accés General
Responsable

Enllaços d'interèsSolucionis Relacionades