Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Aplicació de validació dels esquemes XSD de document i expedient electrònic.

 • Nomeni Abreujat:
  ENIValidator
  Resum:
  ENIValidator permet validar ocurrències concretes de documents i expedients electrònics enfront dels esquemes XSD establerts en les corresponents Normes Tècniques d'Interoperabilitat de l'Esquema Nacional d'Interoperabilitat, així com visualitzar els fitxers XML.

  L'aplicació consisteix en una eina d'escriptori que permet seleccionar un fitxer .xml i comprovar la seva validesa enfront dels XSDs de document i expedient electrònic; a més, permet editar aquests fitxers .xml
  Destinataris:
  Qualsevol Administració Pública
  Organismos Responsables:
  Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital
  Secretaria d'Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial
  Secretaria General d'Administració Digital
  Modo de Uso:
  Producte instal·lable
  Contacte:

  Empleni el formulari de Contacte(Obre en nova finestra) per enviar la seva petició d'informació.

  Tipus de Solució:
  Aplicació de Fonts Obertes
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea tècnica:
  Normalització i regulació , Gestión de serveis i sistemes
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Público
  Llicència:
  EUPL (European Public License)
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic
  Llenguatge de Programació:
  JAVA
  Sistema Operatiu:
  Windows , Unix , Linux

  Descripció

  La Resolució de 19 de juliol de 2011, de la Secretaria d'Estat per a la Funció Pública, per la qual s'aprova la Norma Tècnica d'Interoperabilitat de Document Electrònic i la Resolució de 19 de juliol de 2011, de la Secretaria d'Estat per a la Funció Pública, per la qual s'aprova la Norma Tècnica d'Interoperabilitat d'Expedient Electrònic inclouen respectivament en els seus annexos estructures d'informació, denominades esquemes XSD, que serveixen per facilitar l'intercanvi i la interoperabilitat de documents i expedients electrònics. Aquests esquemes XSD es troben també disponibles al Portal de l'Administració Electrònica per permetre la seva aplicació pràctica operativa.
  Com a complement als citats esquemes XSD, s'ha desenvolupat l'aplicació ENIValidator que serveix per validar ocurrències d'aplicació d'aquestes estructures o esquemes XSD de documents i expedients electrònics concrets, ocurrències concretes que venen en els denominats fitxers XML, així com per visualitzar-los.

  Aquesta aplicació consisteix en una eina d'escriptori que permet seleccionar un fitxer .xml i comprovar la seva validesa enfront dels XSDs; a més, permet editar aquests fitxers .xml

  Notícies

  28 November 2011

  Nova eina ENIValidator versió 1.0 Desplegar acordeon

  Com a complement als esquemes XSD de document electrònic i d'expedient electrònic establerts en les Normes Tècniques d'Interoperabilitat corresponents, el Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques ha desenvolupat l'aplicació ENIValidator que permet validar ocurrències de documents i expedients electrònics concrets enfront dels citats esquemes XSD, així com visualitzar els fitxers XML; a més, permet editar aquests fitxers xml. ENIValidator consisteix en una eina d'escriptori que permet seleccionar un fitxer .xml i comprovar la seva validesa enfront dels XSDs de document i expedient electrònic.
  Es troba disponible l'executable de l'aplicació el manual d'usuari i el codi font.

  Subscripcions

  En aquesta àrea podrà donar-se de alta per rebre les notificacions de canvis que es realitzin en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introdueixi l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introdueixi l'email per donar-se de baixa de la subscripció.
Responsable

Enllaços d'interèsSolucionis Relacionades