Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Emprèn en 3

 • Nomene Abreujat:
  EE3
  Resum:
  Emprèn en 3 és una plataforma tecnològica que agilitza els tràmits de creació d'empreses i altres comunicacions relacionades amb els emprenedors i les Administracions Públiques permetent l'inici o modificació d'una activitat empresarial o canvi de titularitat, mitjançant la presentació d'una Declaració Responsable directament als municipis adherits a la plataforma, a través d'un formulari electrònic.
  Destinataris:
  Empresa , Ciutadà , Qualsevol Administració Pública
  Organismes Responsables:
  Ministeri de Política Territorial i Funció Pública
  Secretaria d'Estat de Funció Pública
  Secretaria General d'Administració Digital
  Manera d'Ús:
  Servici en xarxa per a usuari final
  Contacte:

  https://ssweb.seap.minhap.es/ayuda/consulta/ee3

  Tipus de Solució:
  Infraestructura o servici comú
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea funcional:
  Energia
  Llicencia:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic

  Descripció

  L'objectiu del projecte Emprèn en 3 és la reducció dels terminis per a la creació d'empreses, mitjançant la unificació de les plataformes tecnològiques existents, i la simplificació dels tràmits involucrats, en el marc de la Llei 12/2012, de 26 de desembre, de mesures urgents de liberalització del comerç i de determinats servicis.  

  Esta simplificació de tràmits implica que es podrà iniciar l'execució d'obres i instal·lacions i l'exercici de l'activitat comercial i de servicis amb la presentació davant l'Entitat Local d'una Declaració Responsable o Comunicació Prèvia, segons el cas, en la qual l'empresari declara complir els requisits exigits per la normativa vigent i disposar dels documents que s'exigisquen.

  Els tipus de societats que es poden beneficiar d'esta simplificació de tràmits són:

  • Societat Limitada Nova Empresa (SLNE)
  • Societat de Responsabilitat Limitada (SRL o SL)
  • Empresari Individual (Autònom)

  Per la seua part, les Entitats Locals podran adherir-se a la Plataforma Tecnològica Emprèn en 3 segons ho aproven els seus òrgans de govern, permetent, a partir d'eixe moment, la tramitació completa de la creació d'empreses a través d'este sistema en totes aquelles entitats locals integrades.

  La Resolució de 20 de gener de 2014, de la Secretaria d'Estat d'Administracions Públiques, determina les Condicions d'Ús de la Plataforma Tecnològica Emprèn en 3, permetent adaptar-se a les diferents normatives autonòmiques.

  Notícies

  03 October 2014

  EMPRÈN EN 3, PRIMER PREMI EN LA CATEGORIA "MILLORA EN L'ENTORN EMPRESARIAL" DELS PREMIS EUROPEUS DE L'EMPRESA Desplegar acordeon

  El passat 02 d'Octubre de 2014 van ser anunciats a Nàpols, en l'Assemblea de les PIME, els set guanyadors dels Premis Europeus de l'Empresa, entre els quals es troba el projecte EMPRÈN EN 3, desenvolupat i impulsat pel Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques, primer premi en la categoria Improving the Business Environment (Millora en l'entorn empresarial).

  Els Premis Europeus a la Promoció Empresarial, convocats per la Comissió Europea, reconeixen i recompensen les iniciatives excepcionals que recolzen l'esperit empresarial. Els premis, la primera edició dels quals va tindre lloc en 2005, no són solament un concurs, sinó que també aspiren a augmentar la consciència empresarial, amb activitats tant polítiques com d'execució, i a celebrar el seu èxit.

  EMPRÈN EN 3 constituïx una plataforma tecnològica que agilitza els tràmits de creació d'empreses i inici d'activitat empresarial, vinculant les plataformes ja existents en l'Administració Pública a través d'un punt únic d'accés, i connectant a totes les Entitats Locals del país, que el seu objectiu és el suport a la reactivació econòmica i activitat empresarial.

  En la resta de categories han participat diverses organitzacions d'Hongria, Lituània, Bulgària, Itàlia, Alemanya i Portugal, totes elles promovent iniciatives d'àrees tan diverses com la tecnologia, la sostenibilitat i tèxtil i propostes de solucions innovadores a una àmplia gamma de temes, des de la contaminació a la falta de responsabilitat social.

  Subscripcions

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.
Punt d'Accés General
Punt d'Accés General
Responsable