Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Expedient Digital del Docent

 • Nomene Abreujat:
  Expedient Digital del Docent
  Resum:
  Estructura digital per a contindre les dades de l'historial professional oficial d'un docent, complint les Normes Tècniques d'Expedient Electrònic que definix l'Esquema Nacional d'Interoperabilitat (ENI).

  L'esquema està definit per a incloure informació com la identificació, dades acadèmiques, dades administratives, formació i altres dades professionals rellevants del personal docent.
  Organisme promotor:
  Contacte:

  INTEF (Institut Nacional de Tecnologies Educatives i Formació del Professorat).
  C/ Torrelaguna 58. Madrid 28027

  Interoperabilitat educativa
  Tfno: 91-377.83.55
  E-mail: interoperabilidad@mecd.es

  Estat de la Solució:
  Especificació
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Subtipo de model de dades:
  Estructura d'Informació (Estàndard semàntic)
  Àrea funcional:
  Educació, cultura i esports
  Llicencia:
  EUPL (European Public License)

  Descripció

  L'Expedient Digital del Docent (i-Docent) és un projecte desenvolupat pel Ministeri d'Educació Cultura i Esport, que establix un model de dades per a arreplegar la informació professional del docent en etapes no universitàries.

  L'Expedient Digital del Docent està format per un conjunt organitzat de categories i dades educatives referents al professor, així com el conjunt de metadades del propi expedient-i.

  • Dades d'identificació
  • Dades acadèmiques
  • Historial administratiu
  • Formació i perfeccionament
  • Altres mèrits
  • Metadades de l'expedient

  Els esquemes XSD han sigut nomenats en anglés per a ampliar l'àmbit de la interoperabilitat, d'esta forma es deixa tècnicament oberta la possibilitat de transferència i portabilitat a altres sistemes de gestió de nivells d'educació superior i fins i tot a l'àmbit europeu.

  L'esquema proposat presa com a base l'expedient electrònic de l'Esquema Nacional d'Interoperabilitat amb la qual cosa complix amb tots els criteris bàsics establits pel mateix.

  Subscripcions

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.
Punt d'Accés General
Punt d'Accés General
Responsable