Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Expedient Digital del Docent

 • Nomeni Abreujat:
  Expedient Digital del Docent
  Resum:
  Estructura digital per contenir les dades de l'historial professional oficial d'un docent, complint les Normes Tècniques d'Expedient Electrònic que defineix l'Esquema Nacional d'Interoperabilitat (ENI).

  L'esquema està definit per incloure informació com la identificació, dades acadèmiques, dades administratives, formació i altres dades professionals rellevants del personal docent.
  Organisme promotor:
  Contacte:

  INTEF (Institut Nacional de Tecnologies Educatives i Formació del Professorat).
  C/ Torrelaguna 58. Madrid 28027

  Interoperabilitat educativa
  Tfno: 91-377.83.55
  E-mail: interoperabilidad@mecd.es

  Estat de la Solució:
  Especificació
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Subtipo de model de dades:
  Estructura d'Informació (Estàndard semàntic)
  Àrea funcional:
  Educació, cultura i esports
  Llicencia:
  EUPL (European Public License)

  Descripció

  L'Expedient Digital del Docent (i-Docent) és un projecte desenvolupat pel Ministeri d'Educació Cultura i Esport, que estableix un model de dades per recollir la informació professional del docent en etapes no universitàries.

  L'Expedient Digital del Docent està format per un conjunt organitzat de categories i dades educatives referents al professor, així com el conjunt de metadades del propi expedient-i.

  • Dades d'identificació
  • Dades acadèmiques
  • Historial administratiu
  • Formació i perfeccionament
  • Altres mèrits
  • Metadades de l'expedient

  Els esquemes XSD han estat nomenats en anglès per ampliar l'àmbit de la interoperabilitat, d'aquesta forma es deixa tècnicament oberta la possibilitat de transferència i portabilitat a altres sistemes de gestió de nivells d'educació superior i fins i tot a l'àmbit europeu.

  L'esquema proposat presa com a base l'expedient electrònic de l'Esquema Nacional d'Interoperabilitat amb la qual cosa compleix amb tots els criteris bàsics establerts pel mateix.

  Subscripcions

  En aquesta àrea podrà donar-se de alta per rebre les notificacions de canvis que es realitzin en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introdueixi l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introdueixi l'email per donar-se de baixa de la subscripció.
Punt d'Accés General
Punt d'Accés General
Responsable