Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Modernització Administrativa de l'Ajuntament d'Alfafar

 • Nomeni Abreujat:
  eAlfafar
  Resumeixen:
  Projecte dirigit al ciutadà mitjançant processos interrelacionats, consistent en un correu digital ciutadà, portal i gestor Web de serveis ciutadans, xarxa de quioscs telemàtics i una targeta ciutadana integrada en els serveis anteriors.
  Destinataris:
  Ciutadà
  Organismes Responsables:
  València/València
  Ajuntament d'Alfafar
  Contacto:

  Marcos López Olivares,
  Director de Modernització de l'Ajuntament d'Alfafar.
  marcoslopez@alfafar.com
  Telèfon: 96.318.21.26 ext 1905.

  Tipus de Solució:
  Bona Pràctica
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Local
  Àrea tècnica:
  Infraestructura de comunicacions i missatgeria
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Públic
  Llicència:
  Desconeguda
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic

  Descripció

  Nom Complet de la Iniciativa:

  Modernització Administrativa de l'Ajuntament d'Alfafar

  Finalitat:

  Objectiu:

  El nostre objectiu ha estat incloure en les nostres pràctiques quotidianes els serveis que ofereix les noves tecnologies de la societat de la informació i del coneixement, per evitar caure en la “bretxa digital”.

  Descripció:

  El projecte consta d'una Base de dades central sobre la qual treballa una xarxa autònoma que compleix els estàndards i normativa vigent, disponible per a accés Web, així com dedicada a una xarxa de quioscs electrònics dispersos en el municipi i capacitats per prestar un ampli espectre de serveis. Aquesta integració simultània permet l'acció directa dels serveis sobre el terme, i al mateix temps donar cobertura a la població flotant que té el municipi.

  Els principis estructurals que integren el projecte són: connectivitat, seguretat i usabilitat.

  Requisits:
  • Targetes magnètiques que compleixin ISO /IEC 7811. PVC Simple i PVC compost. Ample: ISO CR-80 ISO 7810.
  • Quioscs Virtuals: Model de quiosc que tingui pantalla tàctil, teclat USB estàndard amb trackball integrat, lector de targetes (proveït d'una CPU CMOS de 8 bits, proveït de dos LED senyalitzadors, un de verd i un altre vermell, alimentació 5V DC del propi PC, suporta velocitats de comunicació entre 9.600 bps i 115.200 bps, ISO 7816 per a targetes xip, ISO 7811 per a banda magnètica, PC/SC de Microsoft, PC (SOTA Microsoft Windows, processador x86 2GHz, Memòria 1Gb DDR2, Disc dur 80 Gb 7.200 rpm IDE, lector DVD, targeta de xarxa Ethernet 10/100, targeta de so), pantalla tàctil de 17 polzades (tecnologia capacitativa TFT Activi Matriu, resolució màxima 1280 x 1024, punt 0.264 mm, lluentor 400 cd/m2, contrast 450:1, angle de visió horitzontal 160º, vertical 160º, control OSD, connector 15 pin D-suby DVI).
  • Impressora Laser Monocrom: Qualitat 1.200ppp, que suporti paper normal, sobres, transparències, cartolina, targetes postals i etiquetes. Grandàries: A4 i A5. Port USB compatible amb USB 2.0, 1 port paral·lel IEEE 1284B. Suport SOTA: Windows.
  • Impressora de Targetes: Basada en el motor d'impressió P310. Sistema i impressió intel·ligent Sèrie.
  • Driver compatible amb Windows 98, EM, NT, 2000 i XP. Impressió 300 dpi en Codis de barres, 39, 128B i C, 2 de 5 i 2 de 5 intercalat, UPC-A, EAN 8, EAN 12, PDF-417.
  • Webcam: Imatge estàtica fins a 640x840 via programari (jpg, bmp), video 30 fps (format AVI), Obertura F2.6 +/-5%, interface USB 1.1.
  • Servidors d'alt rendiment: Servidors Intel Dual Core 2.8, 2 Gb de RAM.
  • Firewall: De qualsevol marca que compleixi les necessitats descrites anteriorment. Hem integrat un Cisco 2950.
  • Sistema centralitzat de Backup robotitzat
  • Programari: SQL 2005 Server, Windows 2003 Server, Linux Centos 5.0 i Cangrejomail.

  Resultats:

  • Creació i desenvolupament d'un sistema autònom de gestió de dades personals, d'acord amb els estàndards de la normativa i legislació actual, per a la gestió eficaç del conjunt de solucions i serveis que suportarà el sistema.
  • Implantació d'un sistema d'identificació dels ciutadans davant l'administració local, que incorpora plena compatibilitat amb els requisits tècnics del nou DNI electrònic i que assumeix també els avantatges dels diferents emissors de signatura electrònica oficial en l'Estat Español, així com les solucions específiques que l'aplicació de les ordenances municipals afavoreixin als ciutadans de la localitat.
  • Creació d'una xarxa local d'àmbit municipal que dona suport al conjunt de necessitats i serveis del pla, amb capacitat de creixement progressiu de continguts i serveis, atenent a criteris d'escalabilitat en l'aportació de nous recursos, i complint amb els estàndards de connectivitat, seguretat i usabilitat d'alt nivell.
  • Creació d'un desenvolupament de solucions Web a través d'un portal de modernització lligat directament al projecte, en el qual es fixen els serveis d'accés, connectivitat i seguretat.
  • Creació d'un entorn tecnològic que permeti la interoperabilitat amb el conjunt de les administracions públiques: SARA, PISTA, recursos tecnològics de les Comunitats Autònomes i dels governs provincials.
  • Creació i implantació d'un sistema global per a tot el municipi d'accés a tot tipus de solucions electròniques que amb caràcter progressiu, permeti als ciutadans aprofitar i beneficiar-se dels avantatges que ofereixen tots els nous serveis denominats sota l'identificatiu d'administració electrònica.

  Avantatges:

  Subscripcions

  En aquesta àrea podrà donar-se de alta per rebre les notificacions de canvis que es realitzin en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introdueixi l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introdueixi l'email per donar-se de baixa de la subscripció.
Punt d'Accés General
Punt d'Accés General
Responsable

Enllaços d'interèsSolucionis Relacionades