Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Catàleg de Procediments Administratius i Servicis prestats per l'Administració de la Comunitat Autònoma d'Aragó

 • Resumixen:
  El Catàleg de Procediments incorpora, des de l'any 2008, les fitxes catalogràfiques de tots els procediments la iniciació dels quals es realitza "a instàncies de part". Este àmbit es va ampliar per Orde en 2013 incloent també les fitxes corresponents als servicis i procediments interns i aquells la iniciació dels quals es realitza d'ofici.
  Així mateix, inclou els formularis per al seu ompliment i presentació tant electrònica com a través de registre físic.
  Finalment, emmagatzema la informació sobre procediments com per exemple el Codi de Procediment i versió utilitzada per la resta de Servicis d'Administració Electrònica per al correcte emmagatzematge de les sol·licituds i documents.
  Destinataris:
  Ciutadà
  Organismes Responsables:
  GOVERN D'ARAGÓ
  DEPARTAMENT D'HISENDA I ADMINISTRACIÓ PÚBLICA
  DIRECCIÓ GENERAL DE LA FUNCIÓ PÚBLICA I QUALITAT DELS SERVICIS
  Contacte:

  Es publica tota la informació i codi disponible sobre el servici a fi de no requerir la subscripció per part dels interessats. Per a consultes específiques: soportesae@aragon.es

  Tipus de Solució:
  Aplicació de Fonts Obertes
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Autonòmic
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Públic
  Llicència:
  EUPL (European Public License)
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic

  Descripció

  El servici DESFOR gestiona internament la informació estructurada sobre la fitxa catalogràfica completa del procediment que inclou la normativa d'aplicació, la informació al ciutadà, els formularis associats i la informació tècnica per a la utilització del procediment en la resta de Servicis Horitzontals d'Administració Electrònica. En el cas de procediment de Nivell 3 (500 dels 1200 catalogats) conté, addicionalment, els enllaços als sistemes de presentació telemàtica. Inclou informació estructurada addicional sobre diferents aspectes necessaris per al seguiment de l'evolució de l'Administració Electrònica com, per ejemplom l'afectació a la Directiva de Servicis, compliment de drets de la Llei 11/2007, etc.

  Subscripcions

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.
Punt d'Accés General
Punt d'Accés General
Responsable

Enllaços d'interésSoluciones Relacionades